Mennyi idö közönként ihatok MONSTER ENERGY-t?
Én 13évesen örültem volna, ha ez lett volna a legnagyobb gondom, hogy hogy tömjem magam energiaitallal. A helyedben inkább egy hónapban kétszer ha innék, de nem többet, nagyon káros, főleg, hogy fejlődésben vagy még.
14/L
Nos ha komoly választ szeretnél.
Lehető legkevesebbet!!
Egy dobozban annyi koffein van mint egy erős kávéban, ami a egy fiatal szervezetnek lényegessen nagyobb vérnyomásnövekedést eredményez mint egy 80 kilós felnőttnek.
Ha az ízét szereted akkor anyudat kérdd meg, hogy vegyen neked valamilyen szörpöt ami olyasmi ízű.
De divatból ne igyad...hogy miért azt fent leírtam.
Annyit iszol belöle amennyit bírsz, amikor már nem bírsz többet elmész oda ahová a királyok is gyalog járnak és elvégzed a kisdolgod. Majd visszamész és megint iszol még amennyit birsz, majd elmesz - hát ö... tudod hova és miért - és ezt addig folytatod amig van energiaitalod. Ha elfogyott leküldöd anyukádat hogy vegyen és rendeljen még egy kamionnal is. Biztos ami biztos. Ha megérkezett az áru kezded elölröl.
Egészségedre!
én 13 évesen heti 1x 2x ittam aztán leálltam vele úgy kb.2 hónapra.
most 15 vagyok és mikor rám jön akkor iszok és aztán jóó sok szünet lesz
Én is 13 éves vagyok... fiú
Muter meg se akar látni semmilyen energiaitalt -.- K*rva élet. Kül is titokban szoktam inni de csak kb 2 havonta :d
LOL?? X"D,
Azta hát Bika Ondo, Hát te nem vagy normális,
Az Taurin, nem bika ondo, csak a bika Ondojába is jellen van,... Hát de még ha az is lenne benne, mégis megiszod X"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!