Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyi idö közönként ihatok...

Mennyi idö közönként ihatok MONSTER ENERGY-t?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, mennyi idöközönként igyak? anyu azt mondta ne sürün de nem tudom akkor hogy mennyi
2010. jún. 22. 13:09
1 2
 1/11 anonim válasza:
48%
Igyál amennyit bírsz, ku rva jó és felpörget :D
2010. jún. 22. 13:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 13évesen örültem volna, ha ez lett volna a legnagyobb gondom, hogy hogy tömjem magam energiaitallal. A helyedben inkább egy hónapban kétszer ha innék, de nem többet, nagyon káros, főleg, hogy fejlődésben vagy még.

14/L

2010. jún. 22. 13:19
 3/11 anonim válasza:

Nos ha komoly választ szeretnél.

Lehető legkevesebbet!!

Egy dobozban annyi koffein van mint egy erős kávéban, ami a egy fiatal szervezetnek lényegessen nagyobb vérnyomásnövekedést eredményez mint egy 80 kilós felnőttnek.

Ha az ízét szereted akkor anyudat kérdd meg, hogy vegyen neked valamilyen szörpöt ami olyasmi ízű.

De divatból ne igyad...hogy miért azt fent leírtam.

2010. jún. 22. 13:19
 4/11 A kérdező kommentje:
ok köszi a válaszokat ám ugy döntöttem egy hónapban 1szer elég nekem
2010. jún. 22. 13:22
 5/11 anonim válasza:
65%

Annyit iszol belöle amennyit bírsz, amikor már nem bírsz többet elmész oda ahová a királyok is gyalog járnak és elvégzed a kisdolgod. Majd visszamész és megint iszol még amennyit birsz, majd elmesz - hát ö... tudod hova és miért - és ezt addig folytatod amig van energiaitalod. Ha elfogyott leküldöd anyukádat hogy vegyen és rendeljen még egy kamionnal is. Biztos ami biztos. Ha megérkezett az áru kezded elölröl.

Egészségedre!

2010. jún. 22. 13:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Napi rendszeresseggel semmikepp sem ajanlatos. Egyreszt meg fiatal vagy es fejlödesben van a szervezeted. Masreszt a tulzott energiaital-fogyasztas kesöbb sulyos problemakhoz vezet pl. szivpanaszok.
2010. jún. 22. 13:32
 7/11 anonim ***** válasza:

én 13 évesen heti 1x 2x ittam aztán leálltam vele úgy kb.2 hónapra.

most 15 vagyok és mikor rám jön akkor iszok és aztán jóó sok szünet lesz

2010. jún. 22. 19:26
 8/11 anonim válasza:

Én is 13 éves vagyok... fiú

Muter meg se akar látni semmilyen energiaitalt -.- K*rva élet. Kül is titokban szoktam inni de csak kb 2 havonta :d

2010. okt. 21. 21:37
 9/11 A kérdező kommentje:
de tudtad hogy az energiaitalban bika ondó van xD
2010. okt. 22. 20:39
 10/11 anonim válasza:

LOL?? X"D,

Azta hát Bika Ondo, Hát te nem vagy normális,

Az Taurin, nem bika ondo, csak a bika Ondojába is jellen van,... Hát de még ha az is lenne benne, mégis megiszod X"D

2011. febr. 21. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!