Turmixba milyen ízt kelt a zabpehely? Jobban telít?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olvasgattam turmix recepteket mert azt szeretnék vinni majd suliba reggelente és láttam több helyen hogy zabpelyhet is tesznek bele de miért? Milyen íze lesz tőle és egyáltalán jobban telít?2018. szept. 2. 13:39
1/4 anonim 

válasza:

Nem mindenki tudja értelmezni azt, hogy telít, nálam nincs ilyen. Vagy ez simán a laktat szinonímája? Engem nem laktat a zabpehely, de sokakat igen.
Nyilván zabízt ad a turmixhoz a zab. Én nem szeretem, de van, aki igen, újfent.
Próbáld ki, rád hogyan hat s neked hogyan ízlik, ezt nem lehet máshogy.
Sokan a tápanyagbevitel miatt haszználnak zabpelyhet, jó kis összetett szénhidrát, rostos, gabona létére kissé fehérjésebb étel a zabpehely. A turmix sokaknak túl kevés kalória lenne nélküle.
2/4 A kérdező kommentje:
igen, a táplálásra gondoltam a telít szó alatt :) és köszi a választ!
2018. szept. 2. 13:57
3/4 anonim 

válasza:

Attól függ mennyire "darálod" le. Amúgy kicsit olyan lisztes, ha sokat teszel bele és nagyon apróra turmixolod. Arányokat kell eltalálni. Én úgy szeretem, ha olyan hígabb, mint pl a sűrűbb palacsinta tészta, de nem áll bele a kanál. Darabosabban jobb, de érdemes este elkészíteni, hogy elázzon és ne akadjon a torkodon, mert így nem lehet megrágni, nehogy megfulladj.
4/4 anonim válasza:
Lisztes, nem jó az íze, nehéz legyűrni. Általában testépitők használják kalóraplusz miatt.
Amúgy ha előre elkészíted és elviszed, betonná köt, nem működik, de próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!