Mindegy hogy milyen kajatol hizok?
Ha anorexiából gyógyulsz, akkor ne hallgass senkire, ami itt írni fog!
Egyikük sem pszichológus vagy pszichiáter, és nem értik, hogy ez egy milyen bonyolult, kontrollbetegség.
Egyelőre egyél, amit bírsz, ne alakíts ki újabb uralmat az étekzésed fölött!
A hízás ugyanaz, az egészséged miatt érdemes jobb ételeket enni. De inkább szinte bármi, mint hogy ne egyél rendesen, nehogy rápörögj az egészségességre, elég bajod van anélkül is.
Egyeseknek amúgyis elég beteg fogalmaik vannak az egészségesről, falnak megyek a mai elképzeléstől, miszerint a kalóriaszegény az egészséges, ez nyilván baromság. Kalóriára nagy szüksége van mindannyiunknak, de neked még sokkal jobban, mint pl. nekem a sok tartalékommal.
A csokival és sütivel nincs feltétlenül baj, a cukrosak kevésbé jók, de ha azt tudod megenni, akkor azt, annyira azért nem vészes. Viszont ha túlzottan koplaltál, akkor megterhelő lehet sok cukros-zsíros édesség, de ezt már neked kell érezned, max. szakember, aki ismeri a múltadat s ért hozzá, adhatna igazán megalapozott tanácsot.
Azt mondanám, mindegy, de azért nem árt figyelni. Én visszaálltam a péksütikre, híztam is, de két hétig zombi voltam. Napi 14 órákat aludtam, mert a szervezeten egyszerűen nem tudta feldolgozni.
Jobbulást! Csak óvatosan!
157 cm, 41 kg lány. 22 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!