Kulcsal zárható ételdoboz létezik ami nagyobb méretű hűtőbe való?
Kerestem,de nem találtam csak ezt a pénzkazettás és egyéb féle dobozokat,nekem pedig olyan kellene amivel majdnem egy polcnyi helyet a hűtőben kitölthetek vele.
Sajnos nem mindegyik család olyan hogy nem nyúlunk a másikéhoz.
Tudtok ajánlani valamit,vagy készíttessek egy olyan méretű dobozt amit én akarok.
Veszel egy saját hűtőt... használtan pár e Ft-ért kapsz egy kicsit.
Berakod a szobádba és megvan oldva.
Egyetemista koromban vettem egy dobozt, ami lakattal zárható volt (saját hűtőnk nem lehetett a szobánkban), és a szobatársammal abba tettük a kajánkat. De az nem fért be egy polcra, csak a hűtő aljába. Ilyesmi volt:
Egy polc méretű műanyag, zárható doboz? Olyat nem tudok! Maximum ha te gyártasz. Veszel egyet, amelyik befér, fúrsz mindkét oldalára egy-egy lukat, aztán lakattal zárod.
Vagy ahogy mások írják, vegyél egy olcsó hűtőt, ami zárható!
Hehehe, ez már eleve olyan! :DDD Ár nincs, de gondolom nem olcsó!
Na mindegy, keress Vaterán, ott tuti vannak olcsó, használt hűtők!
Vagy egy hűtőtáska 2-3 váltás akkumlátorral.
Így elég mindig az akksikat cserélned(Ami simán kibír 1 napot :)
4-es!
Mikor még csak az első három válasz érkezett meg,én is elkezdtem gondolkodni hogy így csinálom,ugyan erre gondoltam,hogy miért nem gondolkodok mielőtt kiteszek egy kérdést,hogy megfúrok majd egy sima műanyag dobozt,csak a lakathoz mérten megfelelő távolságra lesz a lyuk,mert ha kicsit lötyög a lakat akkor ki tud venni bármit,amire képes,meg olyan műanyag dobozt veszek ami nem hajlik annyira,vagy több lakatot veszek hozzá, hogy oldalról ne legyen képes benyúlni mert hiába van lakat hogy ha elrontom a két furat távolságát és olyan dobozt veszek amit tud hajlítani az oldalánál egy kicsit,kiveszik a kaját.
Amúgy meg köszi a válaszokat,4-sel és még egy pár ember aki nem írt,egyre gondoltunk!
Tudom, hogy az amazon nem szállít Magyarországra, de hátha találsz ilyent máshol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!