Lehet még kapni ezt az italt (aminek nem jut eszembe a neve)?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron sokszor ittam ilyet, és megőrülök, mert nem jut eszembe a neve, és nem is látom boltban sem. Azt hiszem 3 decis palackban árulták, zöld és bordó kupakkal, azt hiszem erdeigyümölcs és talán citrom ízben. Kicsit kesernyés ízű volt, azzal reklámozták, hogy felpörgeti az anyagcserét (elég magas koffein tartalma volt, de nem energia ital volt). A reklámjában minden emberen volt egy kis propeller, és amikor ittak ebből a léből, akkor gyorsabban pörgött a propellerük. Mi ennek a neve? És árulják még?2010. jún. 20. 12:26
1/7 anonim válasza:
Enviga a neve. Nem tudni mi lett vele.
2/7 anonim válasza:
szerintem erre gondolsz. :D
énis nagyon szerettem, de sztem csak limitált kiadás volt.
enviga am a neve. :D
15/L
4/7 anonim válasza:
Már rég jártam Spárban de ott kb 2 hónapja még láttam... Nekem nem izlett de izlések és pofonok:D:D
5/7 A kérdező kommentje:
Húú köszönöm, tényleg, Enviga :D Arra emlékeztem, hogy hasonló neve volt, mint az Evian, de annyit kattogtam rajta, hogy mi lehetett, hogy nem akart sehogy sem eszembe jutni. Tegnap előtt voltam az Intersparban, és próbáltam szegény pakoló srácnak körülírni, hogy mire gondolok, de fogalma nem volt róla. Pedig végignéztem az összes polcot, és nem találtam.
2010. jún. 20. 13:00
6/7 anonim válasza:
Békéscsabán lakom, és a tescóban láttam egy hete.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor legközelebb én is a Tesco-ban próbálok szerencsét :) Ja, amúgy én pécsi vagyok, itt kutatom nagy erőkkel :)
2010. jún. 20. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!