Tegnapi savanyú máj jó-e még? Nem volt hűtőben.
Figyelt kérdés
Tegnap délután lett kész a máj (sertés). Nagyon meleg volt, de nem tudtam betenni a hűtőbe, mert már nem fért bele. Még 24 órája sincs, hogy kész lett. Mit gondoltok, megehetjük?2018. aug. 5. 13:46
1/9 anonim válasza:
Ez nem kérdés.
A máj nagyon kényes.
Iszonyat meleg van.
És savanyú.
Szerinted???
2/9 A kérdező kommentje:
A neve "savanyú máj"! Ecettel és sok vöröshagymával készül!
2018. aug. 5. 13:57
4/9 anonim válasza:
2: Akkor sem jó hűtés nélkül. Főleg ilyen melegben.
De nyugodtan edd meg, ha ennyire ragaszkodsz hozzá :D
Volt olyan ismerősöm, aki máj miatt már kórházba került.
6/9 anonim válasza:
Vizsgáld meg, szagold meg, ha jónak tűnik megeheted, bár én nem kockáztatnék a helyedben. Az élvezeti értéke is romolhatott, ezért én nem csak azért nem enném meg, mert félnék, hogy megbetegszek tőle, hanem azért mert nem ízlik:D
7/9 anonim válasza:
Ha megetted majd írd meg, hogy túlélted-e?:D
8/9 A kérdező kommentje:
Én véleményeket kértem, nem bunkózást. Köszönöm a rendes hozzászólók segítségét, természetesen a 7-es kivételével.
2018. aug. 5. 14:54
9/9 anonim válasza:
A fehérjék 5 celsius fokon még nem rothadnak , e felett igen .Amennyiben tartósan 4-5 fok volt a lakásban akor jó étvágyat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!