Melyik a legjobb sőr?
Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 19:29
2/10 anonim válasza:
kinek mi ízlik jobban.
férjem Sopronit iszik, apukám borsodit, apósom aranyászokot.
4/10 anonim válasza:
Nekem jelenleg a Magyarországon kapható, és általam kóstolt sörök közül a legjobban a Leffe Bruin ízlik (bár azt is Belgiumban ittam először). Amúgy ha szórakozni megyek, általában Sopronit iszom. Viszont belgiumi tórám során sikerült beszabadulnom egy házi sörfőzdébe, ha finom söröket akar valaki kóstolni, akkor ilyen helyre érdemes menni. Az egyik legmeglepőbb, ugyanakkor legfinomabb különlegesség amit ott kóstoltam, egy barna sör volt, aminek a poharába csapolás előtt kávét raktak.
5/10 anonim válasza:
Heineken.De nagyon finom a Dreher is.A Spanyol sörök meg egyenesen isteniek!
8/10 tetro válasza:
Mert még nem ittál Delerium Tremenst :D
10/10 anonim válasza:
Régen ittam barna,csapolt Pilsner Urquell-t,aki sörkedvelő annak feltétlen ajánlom,nagyon finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!