Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Heves megyében élek és szeretn...

Heves megyében élek és szeretnék egy lányt elvinni vacsorázni második találkozás alkalmából! Valaki tud jó éttermet?

Figyelt kérdés
Mindenképpen nem szeretnék Pestre menni ezért! Tudtok jó éttermet valahol? Amit keresek az ne legyen egy zsúfolt hangos és legyen minőségi mint étel, ital és kiszolgálásban! Árban olyan 150 000 már nem szívesen lépném túl de addig még belefér!
2018. júl. 30. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
150000? :D LOL, engem nem akarsz elvinni?
2018. júl. 30. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Nézz szét a tripadvisoron.
2018. júl. 30. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből már wellness hétvégére is elmehettek.

[link]

2018. júl. 30. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A Hotel Eger és Parkban voltunk wellness hétvégén. A szoba semmi extra, a wellness és a svédasztalos vacsora szuper.
2018. júl. 30. 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

150.000 egy vacsira??? Anyiért veszek egy swiftet bazzzz.

Szerintem egy nullával többre sikeredett az a szám... Remélem..

2018. júl. 30. 19:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm megnézem amit küldtetek!

Hát azt a 150 000 mindennel eggyütt értettem bexarok ha meg tudunk enni annyit még egy drágább helyen is!

Írtam is, hogy ha itt nem találok alkalmas helyet akkor mehetünk messzebbre is és akkor kell szállás is! Én úgy értettem hogy így egy éjszakára ennyit rászánok, hogy akkor már ha elhívtam ne a tescoba keljen kaját venni meg autópálya mellett aludni!

2018. júl. 30. 21:01
 7/7 anonim válasza:
Mennyit szoktak adni ajándékpénzt adni Heves megyében esküvők alkalmával?
2021. aug. 14. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!