Szafi free/reform vélemény?
Szia.a termékei közül persze van ami nem izlik,volt amihez idö kellett,de mára imádom.ezek csak a free lisztek
A reformnak nincs utoize azzal sosem volt baj,összességében én nagyon szeretem.probáld csak ki :)
"Gyakorló" laktózérzékenyként (immár 2 éve diagnosztizálták) mondom, hogy szerintem túl van árazva és ezért nem éri meg. Ha a gluténnal is problémám lenne, meggondolnám, de azzal szerenécsre nincs bajom.
A párom egy ideig próbálkozott a Szafival (a fogyókúrája meg az én laktózérzékenységem miatt). Nekem jobban bejött, mint az Update cuccok pl. (Zsemle-, kenyér keveréket meg ilyesmiket vett és sütött meg.) De anyagilag azért elég komoly megterhelés...
Tudom, hogy nem jó mindenre a laktózmentes(ített) verzió, mert engem is meghajt pl. a laktózmentes tej. De például sajtból könnyű olyat találni, ami laktózmentes alapból (a cukor tartalma legyen 0). Például a Lidl-ös szeletelt gouda sajt szerintem nagyon finom.
A nagyon tejes dolgokat meg inkább kerülöm, illetve a páromnak is mondom, hogy inkább laktózmentesből (tej, stb.) se csinálja meg nekem. Például a tejes vagy tejfölös főzelékeknél nekem mindegy, milyen tejből/tejfölből készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!