Szegeden milyen gyorséttermek vannak?
Mc'Donaldshoz és Burger Kinghez hasonlókra gondolok.
Valamint merrefelé található :D
+még 1 kérdés.
Budapesten, a Camponaban van olyan, h Cukorfalat Édesség, ahol gyümölcsökre csokiszószt öntenek, és a gyümölcsök pálcikákon vannak.
Ehhez hasonló hely van Szegeden? Mert nekem ez Budapesten nagyon megtetszett =)
Köszi a válaszokat előre! :)
Hmmm...az oskola utcában van egy remek kis hamburgerező 600FT-ból már tudsz venni olyan hambit, ami akkora mint egy ház:)de komolyan alig lehet megenni, előtted készítik el és valami MENNYEI!:)
A másik az Aradi-téren van egy kis bódéban, tudom elsőre nem hangzik valami bizalomgerjesztőnek, én is így voltam vele egészen addig amíg meg nem kóstoltam a hambijukat!:)
Van egy olyan menü, hogy "jobb együtt menü" ez 600 Ft-ban kerül kb és adnak hozzá egy óriási hamburgert+egy nagy üdítőt (cola, gyömbér)!:)Ki ne hagyd!:)
Van még a Boci tejivó (olcsó, és finom kaják)
Illetve a plázába is elmehetsz kínait enni ha van kedved!:)
Még létezik az oskola utcai hamburgeres és a Boci? :) 10 éve nem élek Szegeden, de még emlékszem.. és legközelebb beugrom egy hamburgerért.
Szóval köszi, nekem is hasznos volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!