Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mire utal az, hogy kívánom az...

Mire utal az, hogy kívánom az uborkát?

Figyelt kérdés
Naponta 2 kígyóuborkát is megeszem (ami lehet fél kg is) egy hónapja.
2010. jún. 17. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
arra utal, hogy szereted. nekem is volt ilyen, aztan egy idö utan a paradicsomra voltam raallva, utana a retekre, most meg semmi.
2010. jún. 17. 17:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Arra, hogy szerinted is finom. Szerintem is.
2010. jún. 17. 17:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Valami olyan vitamin, ásványi anyag van az uborkában, amire a szervezetednek nagy szüksége van. Okosan működik az emberi test. A lányom egyik kora nyári időszakban mindennek a zöldjét ette: petrezselyem, karalábé, de csak a zöldet. Következő évben a nyers krumplit, nem keveset. Valami volt benne, amire szügsége volt.
2010. jún. 17. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy szomjas vagy. Mondjuk a szervezeted úgy emlékszik, hogy az uborka oltotta a szomjadat, ezért kívánhatod. Szerintem. Én most ettem, és tényleg jó szomjoltó. (De ne toljatok le, ha hülyeséget mondtam!)
2010. jún. 17. 17:44
 5/7 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM, MINDEGYIK VÁLASZ NAGYON ÉRDEKES, HASZNOS ÉS LOGIKUS VOLT!KÖSZI MÉG EGYSZER!
2010. jún. 17. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

Semmi extra szerintem!Én egy időbe a fehércsokis islert zabáltam..minden gondolatom a napi isler adagomon járt..aztán átálltam a pizzáscsigára...majd volt hogy a duplacsokis kakaóscsigát részesítettem előnyben...most meg ölni tudnék egy gyrosért!!Csak ne lenne olyan rohadt drága!napi 1 az havonta 21 zer Ft!!Mert itt 700/db...

ez olyan szemétség!!!!!!pedig két - három hónap után már nm kellene!

Egyszer egy éven keresztül minden nap megettem egy üveg nutellát!!!az sem volt olcsó szórakozás...valaki dohányzik,mások kávéznak....vannak akik mindketttőt...én kajára szoktam rákattani!

2010. jún. 18. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Ja 178 magas és 56 kg vagyok...mielőtt valaki azt hiszi dagadék vagyok!És van két gyerekem is....és elmúltam 30...ezt azért írom le,hogy ne higye azt valaki valami rusnyaság vagyok...rendszeresen sportolok,nem eszek sokat,csak van hogy csak bizonyos ételeket kívánok!De pl 2 gyrosnál sosem tudok megenni többet!Próbáltam már!Bánatevő vagyok és akor nagyon kivoltam...szeretek enni!
2010. jún. 18. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!