Minek teszünk vajat a kenyérre?
Figyelt kérdés
vaj,kenyér2018. jún. 17. 17:19
1/7 anonim válasza:
Mert ha harapnánk a kenyér mellé, megolvadna a kezünkben.
2/7 anonim válasza:
Nem mindenki vajat tesz. Lehet mást is. Úgy ízletesebb.
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy banálisan hangzik, de azért, mert jobban csúszik tőle lefelé a torkodon. Megkenés nélkül fojtósabb. Ha megkenés nélkül eszed, akkor pedig többnyire másik étel biztosítja a csúszást, például főzelék...
4/7 anonim válasza:
Nekem kicsit sem fojtós a kenyér, jól csúszik magában is, de vajjal finomabb és nekem jobb is, ha nem szinte csupa szénhidrátot eszem. Bár a fehérje így is hiányzik. Meg a zöldség... De az úgyis beleugrik a napomba nagy tömegben.
A vaj finom. Inkább kenyér nélkül eszem, de néha azért kenyérrel is jó... :)
6/7 anonim válasza:
Azért, amiért bármilyen kenhető dolgot teszünk rá. Önmagában nem sok íze van, ráadásul szárazabb is, és nehezebben nyeli az ember a vége felé.
7/7 anonim válasza:
Gondolom, kenyere válogatja, mert amit én eszem, annak
nagyon jó íze van... A jó kenyér finom, nem győzöm enni. De akkor is vajjal az igazi. Hát még a kifli és a zsemle, azoknál mindig nagyon sajnálom, ha nincs vaj, mert az egy tökéletes kombináció, fetekkel vagy zöldpaprikával vagy újhagymával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!