Ahogy már sok százszor írtuk, a kalóriatöbblet hízlal, nem az egyes élelmiszerek.
Ha nem léped túl a kalóriakeretedet, akkor nem hízlal semmi.
Szerintem minden étel hízlal.
Szerintem semmilyen étel sem hízlal.
Hogy hízlal-e a kukorica? Kimentem, megnéztem a disznóinkat, épp telipofával ették a fínom kukoricát..szép kövérek, és híznak rendesen. Persze semmi sport.
Hízlal, méghozzá nagyon. Még a pattogatott is.A majonézes meg már nagyon-nagyon.
Csak a kalóriatöbblet hizlal, az is rövid i-vel (csak szeretném elterjeszteni eme infókat, én se tudtam mindig, hogy rövid i, pedig jóvagyok helyesírásból, de ez egy trükkösebb szó).
Sok embernek nem annyira előnyös a kukorica nagy mennyiségben, ha fogyni akar, mivel a szénhidrátok általában rosszul laktatnak. De rengeteg kivétel van s mást is eszünk, ugye.
S ha elhasználjuk, bármit ehetünk, nem hízhatunk.
Ha mindennap eszel főtt kukoricát és nincs kalóriatöbblet, nem hízol... Akkor zsem, ha nem mozogsz semmit. Ez csak ezen múlik.
Természetesen mozgás nélkül kisebb a mozgástér és könnyebben többletbe kerülsz nem megfelelő ételekkel. De nyilván van, akit jól laktat a kukorica s befér mellé a többi tápanyag kisebb kalóriakeretben is. S ugye, nem tudjuk, mennyi kukoricát akarsz enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!