Melyik Meki lehetett ez?
Figyelt kérdés
27 vagyok, kiskoromból próbálok keresni emlékeket, helyszíneket. általánosból van egy emlékem egy olyan Mcdonaldsról osztálykirándulásról amiből annyi maradt meg hogy ahogy betértél lefelé kellett menni, ott voltak az asztalok, majd rendeléshez felfelé lépcsőn, szóval a vendégtér volt a kis mélyedésben. mivel szabolcsi kisvárosi vagyok, talán lezárhatom olyan szinten hogy vagy Debrecen, vagy Pesten valahol volt ez legnagyobb valószínűséggel (Nyíregyet már kizártam) ennyi infóval ilyen 10+ éves emlék mondhat valamit valakinek?2018. máj. 17. 21:57
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, esélyes lehet hogy ez volt [link] mert egy alkalommal Szegeden is jártunk, viszont lehet túl ködös az emlék már hogy akár kép alapján is belőjem, mindenesetre teljesen ilyen él bennem mint itt a régi
2018. máj. 17. 22:08
3/4 A kérdező kommentje:
na jól összekavartam mit akartam mondani meg mutatni, mindegy :D
2018. máj. 17. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!