1/5 anonim válasza:
Szalonnát ugyan még nem ettem belőle de a kolbász nagyon finom belöle :)
2/5 anonim válasza:
Legalább tanuld már meg helyesen leírni...
3/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy sok zsír lehet rajta.
4/5 anonim válasza:
A lókolbászt is általában keverni szokták más zsírosabb hússal, mert a lóhús igen száraz.
5/5 anonim válasza:
Nem igazán, mert nem elég zsíros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!