20 órás busz útra milyen ennivalót vigyek?
pár konzerves pacal, nem szottyad össze, melegen tökéletes...egy kió kenyér mellé aztán megis van a kaja
egyébként meg hűtőtáska, bele a kenyér, vaj, felvágottak ,sajt meg amit akartok, és nem szottyad össze, nemromlik meg ...
Na én átérzem a gyerek helyzetét:)
Utálom a szalámis zsömléket, meg az uborkát ha összeszottyad:D
Esetleg rakhatsz neki pl. 1-2 péksütit, amiben nincsen romlandó töltelék! pl.: friss ropogós kifli, esetleg croissant, vagy bármi ilyesmi. Vagy esetleg lehet lekváros is. ugyis visz inni. Megmondod neki, hogy ezt egye meg hamarabb!
Utána rakhatsz neki chipseket, vagy ropit, valami aprósüti receptet nézel a netről, abból raksz neki 1 dobozzal. Meg almát!!
Inni meg VIZET! FAGYASZTVA, és az folyamatosan enged és hideg marad:)
Ugyis kell adnod neki némi pénzt, ha meg pihi van 1x ő is vehet magának ami jólesik, nem?:)
Szia,
szerintem a szendvicsekbe ne rakj zoldseget, egy kulon kis edenykeben (hutotaskaban!) rakhatsz el felkarikazott/szeletel zoldsegeket es ugy nem csoffad bele a szendvicsbe. Amikor en montenegroba mentem vonattal (ami rosszabb ebbol a szempontbol, mert nem tudtam leszallni kajat venni, bufekocsi meg szeirntem nem is volt.. az ut este 6-tol masnap reggel 10-ig tartott) akkor sima szalamis zsomleket vittunk paprikaval, meg mindenfele ragcsat (chips, bake rolls, gumicukor) kb fejenkent a szendvics talan harom-negy volt.. Ellenben nagyon sok innivalot vittunk, pedig a mi utunk nagy resze hegyeken at vezetett, raadasul ejszaka/hajnalban, szoval volt, amikor konkretan faztam, meg is ittam allandoan.
Szia!
Én kicsit húspárti vagyok.Megunom a szalámis szendvicseket.Szoktam kuktába kis vizzel sütni disznó karajt vagy tarját fokhagymásan.Ha kihült vékony szeletekre vágom és magvaskenyér közé teszem.A zöldségféléket pedig dobozba felvágom.
Igaz az út nem arról szól,hogy végig együk, de főleg a gyerek megkivánja, ha a szomszéd eszik.
Igen, ez a baj, hogy úgy is megkívánják ha más eszik, és valaki folyton fog enni szerintem :) Meg mivel nyaralás, nem akarom annyira megszabni mikor és mennyit egyenek.
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Még várok, ha valakinek van jó ötlete!
Mindenképpen vigyél kekszet az mindig jó
Fagyaszott víz, ami nálam soha nem marad el
én rendelni szoktam előző este pizzát és azt viszek mindig minden hova, ha esetleg hányingerem van annak, akkor sem érzem "büdösnek" az illatát és nagyon finom is meg se szottyant
Unaloműzésre szerintem vigyél DVD LEJÁTSZÓT vagy pl. most lehet venni a LIDLbe 4000 forintért ilyen mini game boyt vagy mi a csodát a gyerekeknek.
Nekem olyan volt és ha mentünk valahova mindig azzal kötöttek le.
A klíma menni fog a buszon, ma már előírás főleg egy ennyi idős buszon.
Amúgy hova mentek? Görög?, Török? az van kb ilyen messze busszal.
Remélem adtam jó ötleteket jó utazást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!