Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a mai etkezesemrol?

Mit gondoltok a mai etkezesemrol?

Figyelt kérdés

Reggeli: presszó kávé kis tejjel, egy cukorral, 1 db csokis croissant

Tízórai: egy fél alma, egy fél banán, egy fél kivi, presszó kávé 1 cukorral+ tej

Ebéd: rántott sajt, petrezselymes burgonya, majonéz, normál adag

Uzsonna: egy szelet kitkat csoki, presszó kávé+1cukor, tej

Vacsora: bolognai spagetti,normál adag

1 fel alma, egy fél kiwi, egy fél mandarin

2018. ápr. 22. 20:21
 1/10 A kérdező kommentje:
25/N
2018. ápr. 22. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit kéne gondolnunk? Egészségedre. Zöldséget nem ettél.
2018. ápr. 22. 21:04
 3/10 anonim ***** válasza:
65%

Mi a töknek iszol ennyi kávét? Főleg tejjel meg cukorral...

Baromi sok szénhidrátot ettél meg ittál, azon kívül meg szinte csak gyümölcsöt, ami cukor...

Ha hízókúrán vagy és nem félsz a diabétesztől, akkor tökéletes az étkezésed.

2018. ápr. 22. 21:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok a szénhidrát,és túl kevés a rost.
2018. ápr. 22. 22:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Azért iszom ennyi kávét, mert reggel 4:30kor kelek, és este 7 után érek haza. Azért iszom tejjel és cukorral, mert úgy szeretem. Egyébként a súlyom évek óta nem változott, 170centi vagyok,és 60 kg. A véleményeket pedig kulturált formában,emberi hangvétellel is elő lehet adni,akinek sikerült, annak köszönöm.
2018. ápr. 22. 22:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Számomra ez borzasztó sok étel, én nem bírnék ennyit enni egy nap és valószínűleg rosszul érezném magam lelkileg is és fizikailag is ennyi szénhidráttól. De ez én vagyok, ha neked jól esett és nem célod fogyni, akkor egészségedre.
2018. ápr. 23. 10:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Vacsorára szénhidrát, az hízókúra.

Zöldség szinte semmi, de volt sok cukor. Ha minden napod ilyen, 30 éves korodra 70 kiló leszel legalább....ugyanis evről évre lassul az anyagcsere. Én ezektől a kajáktól 21-22 évesen egy dekát sem híztam szinte, de most 34 evesen már ilyen étrenddel rendesen gombócka lennék.

2018. ápr. 23. 16:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy atlagember atlagos napi kajaja. Semmi extra. Azt gondolom, leszarod mit eszel, csak eszed amit epp megkivansz. Nem negativ ertelemben mondom, nem kotelezo mindenkinek dietazni meg eletmodot valtani, viszont ha van barmi celod az etrendeddel, tudatosan akarsz enni, akkor ez nem valami jo.
2018. ápr. 23. 18:38
 9/10 anonim ***** válasza:
13%
Túl sok kávét iszol!
2018. ápr. 24. 13:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha fizikai munkát végzel sztem teljesen okés. Ha egész nap egy székben punnyadsz, akkor átszervezném a menüt. A kávézással nekem nincs bajom, még mindig jobb mint az energiaital. Én fekete teázni szoktam, és általában cukorral/mézzel iszom, főleg reggelikor. Ez, hogy normál adag... Kinek mi a normál :D A croissantok meg úgyis évről évre kisebbek, meg kevesebb anyag van bennünk. De a vacsi gyümi helyett inkább zöldségeznék :D
2018. ápr. 25. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!