Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mikor hazajövök a suliból...

Mikor hazajövök a suliból (12-2 között), nagyon éhes vagyok, de nincs aki főzzön ebédet. Hogy lehetne megoldani, hogy minden nap bírjak enni?

Figyelt kérdés

Anya 5-kor jön haza, és 6-ra van kész a kaja. Már 2 hete kihányom a kaját, ugyanis nem birom normálisan megemészteni! Próbálkoztunk már a menzával, de eszméletlenül rossz a kaja, és nagyon drága is! Ilyen éttermezésre meg nincs pénzünk, és a nagymamám is dolgozik estig, szóval ő se bír rám főzni, a többi rokonom meg más városba lakik. Egyébként 6.-os vagyok, szóval még nem nagyon birok magamra főzni.

Kérlek szépen segítsetek, vagy írjatok tippeket!

2008. okt. 29. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Rendeljetek heti menut vmelyik hazhozszallito cegtol, mint amilyen pl. a Gastroyal, Teletal, vagy a Food express. Ez nem kerul olyan sokba. Vagy keress egy kozeli kifozdet es onnan vigyel haza etelt.
2008. okt. 29. 17:59
 2/6 anonim válasza:
92%

Szia.

Hát, a Te korodban, a Te gyomrodnak este 6-kor nem főtt kajára van szüksége!

Miért nem tesztek el Neked másnapra egy adagot, amit ebédre megehetnél suli után?

Egy-két napig érdemes lenne kipróbálni és meglátni, hogy mi lesz az eredménye. Túl fiatal vagy ahhoz, hogy a gyomrodnak valami baja legyen ettől az étkezési szokástól.

2008. okt. 29. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

ha anyud minden este foz, akkor csinalhatnatok ugy, hogy egy nappal elore foz es te delben az elozo napit eszed felmelegitve.

de lehet el kene latogatnod dokihoz, mert bajod van. Sok orszagban napkozben csak szendvicset esznek ebedre vagy valami hideget es csak este esznek fott etelt es semmi bajuk nincs. Tehat lehet, hogy valami baj van a gyomroddal.

2008. okt. 29. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az előző napon főzött ételt miért nem hagyjátok meg,vagy egy kis részét neked? Pl. a levest te is meg tudod magadnak melegíteni.
2008. okt. 29. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem megtanulhatnál pár egyszerű dolgot összeütni, nem vagy már olyan kicsi, és tényleg vannak pofonn egyszerű dolgok amiket percek alatt meg tudsz csinálni. Vagy akár mikróban készithető gyors félkész ételek. De a házhozszállitós kifőzde sem rossz ötlet, kb heti 4-5 ezerből meg lehet úszni, és ha napi 1000ft ra számolod nem is sok. Megéri. Vagy az is jó ötlet hogy az előző napit megmelegited.
2008. okt. 29. 21:11
 6/6 anonim ***** válasza:
én pl már csináltam homárt de még tíz éves vagyok a főzés nem olyan nagy cucc mondjuk mostmár te is jóval idősebb vagy
2014. aug. 19. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!