Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit készítesz, ha gyorsan...

Mit készítesz, ha gyorsan valami hideg (gyümölcsös) édességre vágysz?

Figyelt kérdés
tanulnom kéne, de nagyon nem megy ebben a melegben, gondoltam csinálok valami hideg finomságot, ahhoz gyűjtök ötleteket, recepteket. előre is köszi!
2010. jún. 10. 16:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerűen gyümölcssalátát szoktam.
2010. jún. 10. 16:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Menj el fagyizni!!!
2010. jún. 10. 16:45
 3/12 A kérdező kommentje:
nincs a közelben fagyizó, csak egy kisbolt. amúgyis inkább valamit készítenék.
2010. jún. 10. 16:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Főzés nélkül készíthető puding bármilyen gyümölccsel, vagy gyümölcsös tejbegríz, tejberizs, esetleg gyümölcsturmix!:)
2010. jún. 10. 16:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A kedvencem:

Nem tom mi a neve, mamámmal találtuk ki :D

kell hozzá:

- háztartási keksz

- vmilyen gyümölcs

- 1 nagy doboz tejföl

- cukor

Bontsd fel a doboz tejfölt. Tegyél bele 5-6 evőkanál cukrot, vagy porcukrot és vaníliáscukrot.

Egy tálba vagy tálcára fektess le 4x6 vagy több kekszet. Kenj rá kb fél centi cukros tejfölt, utána tedd rá a felvágott gyümölcsöt (pl banánt vagy kettévágott epret vagy kivit stb) és tegyél rá egy sor kekszet. Utána megint sok-sok tejföl (nem baj ha kifolyik oldalt) utána még 1 sor keksz. majd a maradék tejfölt kend szét a süti tetején. Be a hűtőbe egy félórára-órára aztán kész is a süti :D

2010. jún. 10. 16:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Leturmixolok gyömölcsöket (lehet egy fajtát, vagy többet összeöntve), és a kapott masszát lefagyasztom úgy, hogy beleállítok egy kiskanalat (pálcikát, kinek mi van). Ha megfagy (másfél-két órát szoktam várni), akkor ott a finom, 100%-os gyümölcsjégkrém - vagy mi. Jobb, mint a boltiak. lehet variálni mézzel, de akár csokival is, az is ráfagy.
2010. jún. 10. 17:46
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

17:46 vagyok

Azt elfelejtettem, hogy üres joghurtos pohárba, vagy vajasdobozba kell beleönteni a masszát, mert abból fagyott állapotban kijön :)

2010. jún. 10. 17:46
 8/12 anonim ***** válasza:

"joghurttorta"

fogsz egy tasak zselatint,bleöntös deci tejbe,felfőzöd,ha langyosodott akkor fogsz egy nagy dobot (vagy 3-4 kisdoboz) joghurtot,összekevered,beleöntöd valamibe (akár formába,csészékbe,vagy egy sima tálba),és hűtőbe teszed (nem fagyasztóba,csak a sima hűtőbe)

fél óra mulva már ki is boritható és ehető,akár gyümölccsel,tejszinhabbal is

2010. jún. 10. 17:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

tej, fagyasztott gyümi, cukor vagy méz

bele a botmixxer, megcsinálom turmixnak és elszürcsölöm:)

2010. jún. 10. 18:02
 10/12 anonim válasza:
100%

én is a nyagyimmal fejlesztettem ki ezt:

(nagyon hasonlít a kekszeshez)

2cs. babapiskóta

1 cs. főzőpuding (amiet szertsz)

csoki (ízlés szerint)

gyümölcs

1. Végy elő 1 őzgerincet. Fektesd bele a babapiskótákat hosszába, közé csokit, gyümölcsöt rakhatsz ÍZLÉS SZERINT. Ha ez kész akkor, főzzük meg a pudingot.

2. A pudingot AHOGY KÉSZ VAN egyből öntsük bele az őzgerincbe.

3. 1 éjszakára tedd be a hűtőbe

4. Reggel (8-9 óra között) vedd ki szeleteld fel és jó étvágyat hozzá.

Tudom 1 picit sokáig tart megcsinálni de míg éjszaka alszol addig megdermed és mind a ketten jól jártok :)

2010. jún. 10. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!