A szendvicseket mibe érdemes csomagolni? Valaki szalvétába, valaki frissentartó folpakkba, valaki meg alufóliába csomagolja. Melyik a legjobb megoldás?
Figyelt kérdés
2018. márc. 16. 22:35
1/11 anonim válasza:
Én műanyag dobozba teszem. Nem szeretem ha összenyomódik.
Talán az alufólia lenne amit elviselnék még.
2/11 anonim válasza:
Sosem voltam nagy szendvicses, de nekem legfeljebb az alufóliának lenne esélye, mivel a szalvétába beleragadnak a nedves, zsíros részei, a folpacktól pedig mindig megőrültem, nem tudom kezelni. A dobozban pedig szétesik, ha nem megfelelő a mérete.
Én inkább külön vinnék összetevőket, akkor lehet dobozban is, de ha a zöldség fel van vágva, akkor azt persze külön pakolnám.
4/11 anonim válasza:
Az a legjobb, amelyik neked a legkényelmesebb. Mi ezt nem fogjuk tudni.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én szalvéta párti vagyok! :)
2018. márc. 16. 23:35
6/11 anonim válasza:
Alufóliába szoktam, aztán pedig műanyag dobozba. Elbooleg elég lenne csak a doboz is, de mivel kerül bele még más is, így szeretem. Anno anyam szalvétába vagy alufóliába csomagolta a tizoraimat. A szalvétás verzió párizsis, ag alufóliás kolbászos szendvicset rejtett.
7/11 anonim válasza:
Szendvicses dobozba rakom, ha nincs eleg hely a taskaban, akkor pedig folpackot hasznalok.
A szalveta beleragad, alufoliaba pedig eszembe sem jutott hideg etelt csomagolni eddig, szerintem (vagy nalunk csak) az nem arra valo, de ahany haz, annyi szokas.
9/11 anonim válasza:
Anno én folpackban vittem a szendvicseket iskolába. Jobb, mint a szalvéta, mert nem ragad bele a szendvicsbe, de ugyanúgy jó lehet az alufólia is, vagy egy doboz.
10/11 anonim válasza:
Alufoliaba a legegyszerubb sztem becsomagolni. Utane beszoktam tenni egy kis zsacskoba h ne szakadjon szet. A szalveta mindig beleragadt a folpakkba meg sose tudtam normalisan visszacsomagolni amit meghagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!