Aki kávézik vagy teázik hogyan teszi?
Úgy értem csak reggel gyorsan, vagy "szertartással"- megadva a módját...
Ki hogyan cukorral,tejjel vagy nélküle?
(N vagy F ?)
Reggel kávé éhgyomorra már lassan 2-3 éve.Simán feketén 2-3 cukorra.Tudom egézségtelen azért lassan le is kéne szoknom róla.
Ha van idő akkor "szertartás" szerűen 5-10 perc szürcsölgetés.Ha nincs idő akkor gyors "becsapom" arcba :D
22F
Délután vagy este szoktam, néha éjjel. Nem szoktam nagyon megadni a módját, pedig azt kéne, viszont túl szimpla se tud lenni, mert extrém eseteket kivéve nem tudom meginni feketén.
A nagyon sima kávém kókusztejes.
A normál kávémban tojásfehérje és vaj van s általában egy kis tejszínes mogyoró aroma is (feldolgozott ételt szinte sosem eszem, alapból csak jó kis alapanyagokat veszek, de ez túlságosan ízlik :D). A vaj és a tojás miatt botmixerezni is kell, különben iszonyú lenne. Így habos és finom. Ja és kakaó is van benne mindig, ahogy a kakaómban és a csokimban is van kávé, ezek jók együtt.
Nagyon ritkán dobok bele egy kis cukoralkoholt, már leneveltem magamat róla, nem akarom dekaszámra használni az eritritet sem.
Kávé: Nem iszom naponta, csak alkalmanként, nincs benne semmi rendszer :) Kávézóban, étteremben, általában cappuccinot, 2 cukorral. Rendezvényeken, konferenciákon szoktam inni a szünetben sima kávét (ha nincs más), azt is 2 cukorral, és tejjel.
Tea: ebben sincs rendszer, általában, ha hideg van és átfázva megyek haza, vagy csak megkívánom, csinálok egy kancsóval. Kizárólag a sima fekete teát szeretem. Cukrot és citromlevet teszek bele egyenlő arányban. Tejjel kipróbáltam egyszer, de nem ízlett.
#3. A tojásfehérje nem fő meg? -Nem darabos, hogyan készíted?
A vaj "őrületről" hallottam...
Bort szódával, kávét cukorral, szerelmet házassággal elrontani nem szabad.
Tehát kávé cukor nélkül, kis bambulással reggel. Ennyi jár, mielőtt indul a nap. 62F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!