Miert nem ehető a romlott hus ha megsutjuk?
Figyelt kérdés
Nem tervezek romlott hust enni, csak kivancsi vagyok, hogy ha mondjuk jol megsutom, akkor is tulelik benne a karos bakteriumok?2018. febr. 19. 11:42
1/4 anonim válasza:
Nem a baktériumok élik túl a sütést, hanem benne maradnak a méreganyagok (toxinok), azok okozzák a gondot.
2/4 A kérdező kommentje:
Így már világos. Köszönöm szépen a választ.
2018. febr. 19. 12:09
4/4 anonim válasza:
Nem minden baktérium termel hőtűrő vagy káros anyagokat, viszont feldolgozás közben kerülhet rá olyan is, ami igen. Mivel ez otthoni körülmények közt nem megállapítható, inkább jobb kidobni. Túl nagy kockázatot vállalnál egy apró nyereségért (húst eszel ami egyébként is megfizethető, el is vagy nélküle, cserébe lehet, hogy a tizedik alkalomnál kórházba kerülsz, esetleg a botulin miatt meghalsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!