Aki nem szereti a kávét, az cukorral issza. Aki tejet is tesz bele, az más gazemberségre is képes.
...tartja a mondás.
2018. febr. 12. 09:24
12/18 anonim válasza:
Én olyan mondást ismerek, hogy aki két cukornál többet tesz a kávéjába, az inkább aludjon tovább és ne kávézzon.
2018. febr. 12. 09:44
13/18 anonim válasza:
Világ életemben szerettem keserűn. Különösen a jó sötét olaszos pörkölésű kávékat.
Ha a keserű kávé után iszol egy korty vizet, rögtön tudni fogod, hogy a tengerészek miért hívták édesvíznek a vizet.
2018. febr. 12. 10:25
14/18 anonim válasza:
Én fehér kávét iszom fekete cukorral
2018. febr. 12. 13:00
15/18 anonim válasza:
Ritkán iszom feketén (a tejpótlék nekem fontos, bár már rég nem iszom tejet), de most vettem egy kicsit sem keserű kávét, az megy úgy is.
Cukrot sok éve nem eszem, de sikerült lenevelnem magam az édesítőről is. Semmi bajom a cukoralkoholokkal, de a kávénak nem kell édesnek lennie számomra, épp csak keserű ne legyen, mert azt nem bírom. Évek óta boldogan elvagyok a hol fekete, hol nem, de soha nem cukros és szinte soha nem édesített kávémmal (néha kedvem van édesen enni, van ilyen. de ez ritka, még az édesítetlen sütimhez is jó édesítetlenül, bár ott már rezeg a léc :)).
2018. febr. 12. 13:24
16/18 nemcso válasza:
Cukor nélkül iszom (napi 2-3), a reggeli kávét egy csepp tejjel.
2018. febr. 13. 07:04
17/18 anonim válasza:
Soha életemben nem édesítettem semmivel a kávét. Számomra elveszti az igazi ízét, ha bármi más is bele kerül. Ugyanez áll nálam a teára is.
2018. febr. 15. 09:52
18/18 anonim válasza:
Èn cukorral ittam de kb 3-at 4-et naponta .mig valaki elszörnyülködött ezen aztán elolvastam mi ebben a borzasztó, kiderült hogy majdnen az egésznapi cukorszükségletem már a kávéval bevittem--- aztán elkezdtem csak tejjel inni-- 2 év után odajutottam hogy a tejet sem birom azt most csak keserün iszom-- és igy remélem majd lassan a kávérol is leszokok !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!