Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan mossam le a kezemről?

Hogyan mossam le a kezemről?

Figyelt kérdés

A krumpli nagyon befogta pár ujjamat és olyan mintha koszos lenne meg undorítóan néz ki nő létemre. Próbáltam ultrával, szappannal, körömkefével de olyan.

Van valami jó praktikátok? :(

2018. febr. 4. 10:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi anno művészeti suliban olajat meg minden olyan "koszt" ami az alkotással ráragadt a kézre, ultraderm-el mostuk le. Azonnal leszedte. Szerintem a diót, krumplit is leszedi.
2018. febr. 4. 10:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Citromlé.
2018. febr. 4. 10:47
 3/11 anonim ***** válasza:
25%
undorító? remélem viccelsz
2018. febr. 4. 10:55
 4/11 A kérdező kommentje:

A citromlevet még kipróbálom. Én tubusos ultrával próbáltam mert tudom, hogy apukám és a párom is azt használja, nekik meg sok mindent lehoz a kezükről de nekem valahogy nem segített. Van itthon az a dobozos is, azzal is megpróbálkozom.

És igen, undorító. Mert az ujjai olyanok mintha a földben turkáltam volna. Ami alapvetően nem undorító, csak az, hogy már napok óta így van és olyan mintha koszos lennék. Ugyanis teljesen beleitta magát a bőrömbe, azokba a pici "csíkokba" mint az ujjlenyomat.

2018. febr. 4. 11:06
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Citromlé és körömreszelő vagy sarokreszelő (habkő vagy elektromos).
2018. febr. 4. 12:08
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
De hogy tudott a krumpli ilyen nyomokat hagyni???
2018. febr. 4. 12:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, fogadjunk, hogy soha nem reszeltél még krumplit... :D

Én is úgy tudom,a citromlé jó rá, meg legközelebb gumikesztyű ;)

2018. febr. 4. 12:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jó a citromlé, meg minden redukáló hatású "vegyszer" (aszkorbinsav, fotózásban használatos nátrium biszulfit, borkén stb.). Alkalmi használatra jó a hígított hipó is, de kifejezetten csak nagyon ritka alkalmanként, mert lemarja a bőr felső rétegét.
2018. febr. 4. 12:56
 9/11 anonim ***** válasza:
64%
Habkővel dörzsöld le. Nálam céklánál van ugyanez.
2018. febr. 4. 15:03
 10/11 A kérdező kommentje:
Végül egy kis Domestost öntöttem rá + körömkefe. Nem valami egészséges de jó volt rá, míg a citromlé nem. Igaz nem százas, de sokat lehozott :)
2018. febr. 4. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!