Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Örülnétek gasztroajándékoknak?

Örülnétek gasztroajándékoknak?

Figyelt kérdés

2018. jan. 29. 10:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy mi az.

Az ilyen forrócsokis poroknak nem igazán. Abban nincs semmi. Csak beleöntik a hozzávalókat valami üvegbe vagy zacskóba.

De pl. házi készítésű bon-bon tetszene.

2018. jan. 29. 10:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan igen.
2018. jan. 29. 10:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, főleg, ha sajtokról, különleges szószokról vagy fűszerekről van szó.
2018. jan. 29. 11:06
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Attól függ kitől és mi lenne. Épp csak ismerőstol házi készítésű akármi menne a kukába. Jó barattol bármi jöhet.
2018. jan. 29. 11:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Bon bon az egyik amire gondoltam, emelett dzsemmek, karamell szósz , ilyesmire gondoltam :)
2018. jan. 29. 11:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Kinek akarod adni? Ilyet csak annak szabad, akit ismersz annyira, higybtudsz, örülne neki
2018. jan. 29. 11:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A dzsem jó ötlet, hogyha igazi dzsem, nem ilyen 10 perc alatt összedobott, azonnal felhasználandó dologról van szó.

A karamell szósz annyira nem. Legalábbis én úgy tudom, az nem olyan tartós, mint egy lekvár vagy dzsem, és nem biztos, hogy van mihez felhasználnia. Az csak feladat, nem ajándék, hogy süssön valamit, amihez majd kell karamell szósz :)

2018. jan. 29. 12:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen.. Én is szoktam ajándékozni gasztroajándékot.. De csak olyat amit én készítek. Lekvár, karammellkrém , bonbon,

Tavaly 6 féle chili bokrunkból mindegyiken volt jó sok termés ezekből készítettem chili krémet és ecetes chili paprikát ajándékba. Olyat is csináltam pár éve ,hogy egy nagyobb kosárba kisebb cserébe ültetett fűszer növényeket tettem és azok mellé raktam kisebb üvegekbe elrakott lekvárokat , házi füstölt sót ,és fűszer olajokat.

2018. jan. 29. 12:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én családomban még karácsonykor is gyakran van ilyesmi (úgy értem, valami édesség AZ ajándék :)), határottan örülni szokott neki, aki kapja. Persze ehhez nem árt ismerni a másik ember táplálkozását, legalább nagyvonalakban.

Én nagyon szeretek jókat enni, úgyhogy alapból örülnék, de az alapétrendemben (ami az ideális lenne, de néha eltérek) nagyon kevés ételcsoportot fogyasztok, ami nehezít. Cukros dolgokkal nem tudok sokat kezdeni, főleg, ha lekvár. Kórustag adott házi készítésű lekvárt, amiben 10-20-szor annyi lehet a cukor, mint ami nekem ehető lenne (ha a gyümölcs cukortartalmát nem számoljuk). De minőségi mézes dió vagy lépesméz jöhet bármikor, az elfogy, csak roppant lassan. Az még esztétikus is.

A csokit is sok ember szereti, de van, aki nem eszik cukrot, cukorbeteg, nem szereti ezt a fajta csokit vagy semmilyet... Bármivel félre lehet menni.

2018. jan. 29. 14:15
 10/12 A kérdező kommentje:

Persze, hozzám közel álló személy kapná, ismerem az ízlését és az étkezési szokásait.

Szereti a házi dolgokat és a különlegesebb ételeket,azért merném bevállalni.

Köszönöm a válaszokat

2018. jan. 29. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!