Van valami olcsóbb, de hasonló cucc a Z**** vákuumos szivattyújához és tárolóedényeihez képest?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 14:28
2/9 A kérdező kommentje:
Egy cég neve, csak nem akartam kiírni! *epter-rel végződik. :)
2010. jún. 14. 20:44
3/9 anonim válasza:
:D
Le lehet nyugodtan írni... gondolom nem reklámozási vagy rossz-hírkeltési célból írod... itt meg csak szimplán beszélgetünk amit mellesleg más is hallhat...
4/9 anonim válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
Kösz. Igen, a Zepter Vacsy-ra gondoltam. 100e csak a szivattyúért + az edényekért iszonyat-drága, és akkor még nincs benne a fóliahegesztő. Még nagyobb összegért!
Valamilyent tervezek venni, megnézem majd ezeket, a belinkelt dolgokat.
2010. jún. 15. 12:59
6/9 anonim válasza:
Én most vettem egy Takaje vákuumcsomagolót és ezerszer jobb a Zeppternél!
Befőttes üvegekből is ki lehet vele szívni a levegőt, tehát nem kell drága edényeket venni hozzá, de ettől függetlenül árulnak hozzá műanyag edényeket is egész jó áron.
Csak ajánlani tudom a webáruházat: www.takaje.hu
7/9 anonim válasza:
Az árát lefelejtettem: 59ezer Ft
8/9 A kérdező kommentje:
Kösz megnéztem közben. Ez is olyan erős vákuumot csinál, mint a Zepter?
2010. jún. 15. 19:05
9/9 anonim válasza:
sokkal erősebb a pumpája, úgyhogy: igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!