Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha egy nap 1x eszem akkor azt...

Királynő kérdése:

Ha egy nap 1x eszem akkor azt melyik napszakban lenne a legjobb?

Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindegy, mert mivel így keveset ennél a szervezeted raktározni kezd.
2018. jan. 13. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha kalóriadús ételeket eszel, és meg tudsz enni annyi ételt egyszerre, ami elég lesz egész napra, akkor igazából mindegy. Reggel, de akár este is ehetsz sokat, nem számít hízás/fogyás szempontjából.
2018. jan. 13. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Valamikor az ébrenlét közepén.

De egy nagy étkezés helyett sokkal jobb a napi öt kicsi, azzal sokkal jobban tudod szabályozni az étrendedet.

2018. jan. 13. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha csak egyszer tudsz enni, akkor mindenképpen a nap közepén-délután tanácsolnám.

Mivel ha késő délben eszel, akkor éhesen de még eltudsz aludni, reggelre elmúlik az éhség és következő nap délig újra bírod.

Ennek ellenére szörnyen egészségtelen dolog! Ne csináld!

2018. jan. 13. 22:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Amikor neked jó. Van, aki reggel, van, aki késő este tartja a napi egyetlen étkezését (túlnyomórészt este). Nekem délután 3-4-kor ideális, bár általában kicsit később is eszem még, ez változó.

Hogy egészségesebb-e egyszer enni, mint többször, az emberfüggő. Utánaolvashatsz az időszakos böjtnek, deaz se való akárkinek. Nekem a kis evési ablak az ideális, amúgy csak túleszem magam s az nem is esik jól, nem is egészséges, ha elhízom, mozogni sincs kedvem úgy, éhgyomorra vagyok a legenergikusabb. Sokfélék vagyunk.

Azt azért fontosnak tartom, bár fogyózó vagy kezdő időszakos böjtölők olykor nem tartják be, hogy haéhes az ember, egyen. Én mindig eszem, ha éhes vagyok, sőt akkor is, ha nem. Különben nem is ennék mindennap, ami azért nekem szimpatikus.

2018. jan. 13. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!