Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A danone kefír milyen élőkultú...

A danone kefír milyen élőkultúrát tartalmaz?

Figyelt kérdés
Rá van írva, hogy tartalmaz de hol lehetne megnézni milyet? Link? Én nem találtam.
2010. jún. 4. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Had ne írjam már ide, nem lenne illendő. XD! Pontosan nem tudom leírni a nevüket. Bifidusz eszenzisz, vagy bifidusz antiregulárisz. Tulajdonképpen ilyen élőkultura nincs is!
2010. jún. 4. 21:59
 2/6 A kérdező kommentje:
De bifidus esensis csak vanxd. Nekem az emésztésemet az L caseis-es cucc szokta rendbe vágni pedig az elvileg nem is arra vanxd. Meg az a legdrágább is.
2010. jún. 4. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
semmilyet,ezt csak a reklám kedvéért mondják.Azért idegen szóval,mert így senki nem érti,de szépen hangzik.
2010. jún. 4. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Itt a finom bifidus,

Ettől lesz a büfi dús!

2010. jún. 4. 22:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Valogass a bifidus esensisbol, a bifidus actiregularisbol es az l caseia defensisbol:D amugy ezek tenyleg leteznek, csakepp letezik mellettuk egy rakat masik is egy rakat masik kajaban, csak azokat nem ilyen hangzatosan neveztek el, hanem pl hgf5662.. Es az hogy hangzana mar, hogy "KENYÉR emesztest segito hgf5662-vel"... :D
2010. jún. 5. 00:47
 6/6 anonim ***** válasza:

szíves figyelmetekbe! a kefír élő gombakultúrát tartalmaz a joghurt bactériumkultúrát.és minden kefír és joghurt nem csak a Danon!!!

üdv-tejes-

2010. jún. 7. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!