A bontatlan, de már nem élő hal, meddig áll el a hűtőben, hideg helyen?
Figyelt kérdés
Mert én csak holnap tudom reggel megvenni,de ezen a héten éjszakás vagyok, és pihenni is kellene 4-5 órát.Nem leszbaddig semmi baja a halnak?2017. dec. 21. 17:34
1/7 anonim válasza:
Egy napnál tovább nem tartogatnám. A legokosabb, ha elökészíted, ahogy (feldarabolod) akarod és úgy lefagyasztod. Utána fagyosan kezdd el elkészíteni, akkor olyan lesz, mint frissen
2/7 anonim válasza:
Mindenképp belezd ki, az nem tart semeddig, utána már elvan amíg kialszod magad. Ha felébredtél ráérsz lepikkelyezni, darabolni.
3/7 anonim válasza:
Mindenképp ki kell belezni, ha nem is pikkelyezed le, a kopoltyú és a belsőségek tűnjenek el. Akkor normál hűtőben (újságpapírban + neilon tasakban) kb. 3 napig, fagyasztva viszont tovább is megmarad.
4/7 anonim válasza:
Egyébként én úgy tanultam horgászoktól, hogy a hal akkor romlott, ha a szemét beborítja egy tejszerű fehéres fátyol, vagyis amikor a szemgolyó már nem tiszta, éles.
5/7 anonim válasza:
Ha él a hal amikor megveszed, semmi baja nem lesz 4-5 óra alatt a hűtőben.
6/7 anonim válasza:
Nem 4-5 óra, hanem 4-5 nap, és betyár nem mindegy, meddig kell kibírnia a hűtőben.
Egyébként sem rakunk élő halat a hűtőbe, hogy mindent össze verjen, felborítson... mert hogy keresné a vizet a szerencsétlen!
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy rosszul, de én 4-5 órának értelmezem a kérdésben lévő időszakot. Az élő halnál pedig arra gondoltam, hogy akkor él még amikor kiválasztja a halasnál, mert utána úgy is kupán vágják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!