Kávékapszulás milyen oldalról lehet rendelni darabra? Illetve melyik gép éri meg jobban?
Egy ismerősöm mutatott egyszer egy oldalt, ahonnan a kapszulákat rendeli, ki lehetett választani az ízeket és darabra lehetett rendelni. Melyik ez az oldal? Megszakadt a kapcsolatunk, ezért tőle ezt már nem tudom megkérdezni, kellemetlen lenne ha ezért megkeresném.
Most szántam el magam egy kávégép vásárlásra, mert párom szeretne. Dolce Gusto Piccolo vagy Dolce Gusto Oblo lenne a jobb? A paraméterei ugyanazok, annyi, hogy az Oblo nagyobb, viszont gyakorlatilag ugyanolyan kávét főz. Megéri dupla áron megvenni az Oblo-t csak azért mert kicsit jobban néz ki?
(Egyáltalán nem éri meg semmilyent venni. Az otthoni kávékészítésnek ez a leggazdaságtalanabb és leg környezet szennyezőbb módja.)
Keresgéltem, de nem találtam meg. Nem gazdaságos egyenként értékesíteni. Felárral lehetne dobozt bontani, de nincs túl nagy igény rá.
Egy bizonyos áruházlánc sem véletlenül dobott be megnyerhetőenek 12 ezer darabot. Nyakukon maradna másképpen.
Szerintem a Lidl-ben is nézz szét kapszula ügyben, valamint a Müllerben is vannak elég jó árban.
Nekem Mini Me gépem van, ezen állítható a vízmennyiség és akciósan 19 ezer forintért már hozzá lehet jutni Magyarországon (Ausztriában ajándék 32 db kapszulával 17 ezer).
A Piccolo nekem nagyon "gagyinak" tűnik, de inkább azt venném, mint az Oblot.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!