Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen finnyás?...

Miért vagyok ilyen finnyás? Más is van vele így?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ételtől kifejezetten rosszul vagyok (pl. hús, hagyma, fokhagyma, mák és még van jópár), nem tudnám magam rávenni, hogy megegyem ezeket, vagy bármit, ami tartalmazza őket.

Szagoktól is hamar felfordul a gyomrom, az állagokra szintén elég érzékeny vagyok. Példál a szálas fűszerektől is rám jön az öklendezhetnék, pizzafűszer a pizzán és egyebek. Roppanós darabok a homogén kajákban, grízes alma vagy körte, és még sorolhatnám.

Rettentően kellemetlen, csak a saját gondosan válogatott főztömet tudom megenni. Ha valaki mellettem fogyaszt "büdöset", rám tör a hányinger.

Azt hittem, idővel kinövöm majd, de így 20 év felett már nem látok rá sok esélyt. Kiskoromtól kezdve fennáll a probléma.

Szerencsére sok egészséges ételt megeszek, így tudok változatosan táplálkozni, nincs hiánybetegségem, de akkor is zavaró.

2017. dec. 2. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen ilyen vagy. Nincs ebben semmi rettenetes.

Ha rávisz a kényszer, akkor változni fog az igényed, ízlésed is..

ha nem, akkor így kell élned..mint olvasom, nem is rosszul.

2017. dec. 2. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
64%
Csak ne jöjjön egy háború, vagy egy válsághelyzet, mert egy hét után feldobod a bocskort!
2017. dec. 2. 23:43
 3/3 anonim válasza:
Kikuldenelek afrikaba...ott aztan magadba neznel!!!'
2017. dec. 22. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!