Gyors válaszokat kérek! 40 perc volt a kiszállítási ideje a pizzásnak, és 1 órán túl vagyunk már, kifizessem vagy ezt már vegyem át ingyen?
Nem Big Mammától rendeltünk...( pedig onnan akartunk. (: )
Valami másiktól. (:
Ha akarsz enni akkor fizesd ki..
Itt semmi sincs ingyen, ez nem egy film, ez a valóság!!
Mellesleg, ha én volnék a futár és bumliznék keresztül a csúcsforgalmon a xar pizzáddal te meg még reklamálnál, hogy nem fizetsz, hát bele is tömném a képedbe a kartonpapírral együtt!!
Ha taxisnak nem fizetsz minimum egy gyomros, és akkor még jól jártál..
Mellelseg a legtöbb pizzéria azt csinálja, ha problemázik az ügyfél, vagy nem fizet, akkor fekete listára rak..
Legközelebb amikor meg rendelni akarsz, közlik veled hogy oda nem tudják kivinni, aztán szevasz...
Hát... én legutóbb ilyen helyzetbe kerültem, debreceni vagyok, felhívtam a pizzériát, akik értesítették a futárt, hogy ne kérjen tőlem pénzt. Végül annyit késett, hogy a pizzát egy alapos mikrózás után tálaltuk csak fel, de ingyen jó volt! :)
Pizzériája válogatja, van, ahol elküldenek, nekem mázlim volt. ha odaszólsz, abból baj nem lehet és az nem bunkóság, mert te vagy a vevő, ők a szolgáltatás, és ezt a szolgáltatást biza elcseszték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!