Mi a fene kérdése:
Kávé, vagy nescafé?
Figyelt kérdés
Egyedül kávézom, csak reggel iszom egyet. Ezért nincs kedvem főzni, és elrakni másnapra a maradékot, ill. ha kisértésbe esnék és innék ebéd után nem tudok aludni este.tudom, hogy a frissen darált főzött kávé a legfinomabb, és ha alkalmam van rá, nem szalajtom el, hogy egy pressót igyak .
Egyedül kávézók, Ti hogy csináljátok ?
Kapszulas kavefozovel, nekm dolce gusto.
2017. nov. 22. 20:24
Én is a kapszulásat akartam írni. Nekünk Nespresso. ;)
2017. nov. 22. 20:41
Egyszemélyes kotyogóval főzöm, frissen őrölt kávéból.
Nem szeretem a Nescafé-t.
2017. nov. 22. 20:48
Én instant kávét szoktam, vagy granulátumost.
2017. nov. 22. 20:48
Nekem egy 3 személyes kotyogós van, azt lefőzöm reggel és egyedül meg is iszom. Lehet ezzel, most nem segítettem, de azért leírtam. :D
2017. nov. 22. 21:25
2017. nov. 22. 21:45
[link]
Nekem ilyenem van.Ez azért jó mert egy szészével főzök és kész.Finom, krémes, pont mint egy kávézóban.
Nem kapszulás!
2017. nov. 22. 22:00
A kapszulás kávé annyiba kerül a saját konyhámban, mintha egy pincér hozná ki egy presszóban.
Mivel tudok számolni -és nem adok egy kiló kávéért 15-20ezer Ft-ot-, ezért a kotyogó a nyerő természetesen.
(Amúgy van itthon egy eléggé drága darálós komoly kávégép is, de a kotyogós kenterbe vágja.)
2017. nov. 22. 22:04
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azzal egyetértek, hogy a frissen darált főzött pressó kávé a legfinomabb.Mindenkinek kellemes reggeli kávézást kívánok.
Nekem általában vagy zaccos kávé frissen őröltből, sok cukorral, vagy instant kávé némi vízzel és sok (1-2 dl) tejjel, mikrózva.
2017. nov. 23. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Sötét mód bekapcsolása
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK |
Szabályzat |
Jogi nyilatkozat |
Adatvédelem |
Cookie beállítások |
WebMinute Kft. |
Facebook |
Kapcsolat:
info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!