Baj ha minden szünetben eszek? Más is van úgy, hogy csomót eszik mégsem hízik?
Suliba szinte minden szünetben eszünk, otthon is ebédelek, utána is még szoktam enni.
Többször már mondták, hogy hogy bírok ennyi enni meg ilyenek, mégis 42kg vagyok 168cm-hez.
Imádok enni, filmezés közben 2-3zacskó chips simán lecsúszik, most is épp pudingot tolok:D Meg úgy általában, sokat sokszor, nem is figyelem, jó, nyilván nem csak ilyeneket eszek, pl rendesen ebédelek főtt kaját, húst, mindent stb.
Anyukám is nagyon vékony, igaz, ő nagyon egészségesen étkezik.
Szóval baj, ha ennyit eszek, illetve más is van így?
Nem szoktam csomót enni csak sokat☺ 'Csomó csak a wc-ben van, meg a kötél végén'😂
Ilyen genetikát örököltél örülj neki, ha mégis aggódsz menj el egy kivizsgálásra...
42 kiló nem normális a magasságodhoz. Kérd meg anyukádat, hogy vigyen el kivizsgáltatni téged.
Vagy a csontjaid nagyon porózusak, vagy semmi izom nincs rajtad, vagy egyszerre mind a kettő.
Mintha én lennék 164cm és 46 kg
Pedig állandóan eszek :D
Én is ilyen vagyok. 161 cm, 43 kiló. Amikor mondtam az orvosnak, hogy esetleg valamit tudna-e ajánlani, azt mondta, hogy ilyen vagyok, valószínűleg majd 20 éves koromban jön rám pár kiló.
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!