Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért van más íze a különböző...

Miért van más íze a különböző fajta tésztáknak, illetve a sima és a reszelt sajtnak?

Figyelt kérdés
2017. okt. 26. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert más méretü és alakú a felülete, ezért az ízanyagok másként szabadulnak fel.
2017. okt. 26. 21:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
A sült krumplinak is más az íze, ha másként szeleteled!
2017. okt. 27. 07:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Sőt, a nokedlinek is más az íze, ha átnyomod a lyukacsos nyomón, vagy kézzel egyenként szaggatod a galuskát.

Apukám csak a kézzel készítettet szerette, sokáig nem értettem, míg egyszer én is kézzel szaggattam és tényleg finomabb volt.

2017. okt. 27. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!