Miért van más íze a különböző fajta tésztáknak, illetve a sima és a reszelt sajtnak?
Figyelt kérdés
2017. okt. 26. 20:42
1/3 anonim válasza:
Mert más méretü és alakú a felülete, ezért az ízanyagok másként szabadulnak fel.
2/3 anonim válasza:
A sült krumplinak is más az íze, ha másként szeleteled!
3/3 anonim válasza:
Sőt, a nokedlinek is más az íze, ha átnyomod a lyukacsos nyomón, vagy kézzel egyenként szaggatod a galuskát.
Apukám csak a kézzel készítettet szerette, sokáig nem értettem, míg egyszer én is kézzel szaggattam és tényleg finomabb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!