Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hány féle ízű fagyit ismertek?

Hány féle ízű fagyit ismertek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 23:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Kihagytad a MÁK fagyit :)
2010. máj. 29. 23:45
 12/30 anonim ***** válasza:

Hu, sokat :)

Régen mindig Hupikék törpikéket ettem, mostanában kekszes a kedvencem meg a joghurtos és a mogyorós :) tudom, h nem ez a kérdés, szal bocs az offért :D

Em én kb 30at tudok :)

2010. máj. 29. 23:53
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

csoki

vanília

eper

erdei

málna

puncs

citrom

tiramisu

bailey's

áfonyás

ribizlis

csokis kekszes

karamell

zöld alma

marcipán

pisztácia

csokis-mogyorós

szőlős

kivi

meggy

cseresznye

kókusz

hupi

gesztenye

sárgadinnye

dió

mangó

gyömbér

epres-joghurtos

kávés

mandulás

capuccinós

likőrös

muffinos

limeos

narancsos

sport szeletes

whiskys/boros

sárgabarackos

őszibarackos

fahéjas

grapefruitos

mákos

szilvás

és a favorit: Magyarok nyila az A Capellában. :D

2010. máj. 30. 00:00
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

na hát szerintem párat kifogok hagyni de megpróbálom összeszedni :D

csoki, vanília, citrom, szőlő, eper, szeder, mangó, vérnarancs, mák, grillázs, kindé, sárgadinnye, rágógumi, sajtkrémtorta, joghurt, csokiskeksz, puncs, sztracsatella, banán, mozart, málna, áfonya, barack, mogyoró, tiramisu, szilva, kávé, pisztácia, madártej, capuccino, túró, kiwi, cseresznye, meggy, rum, karamell, zöldalma, kóla, fahéj, banán, gumicukor, ananász, erdei gyümölcs, körte, fekete ribizli, grapefruit, lime, menta, levendula, mandula, kókusz, gesztenye, dió, whisky éééés több nem jut eszembe:D

2010. máj. 30. 00:04
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
utsó vagyok:D 52 :)
2010. máj. 30. 00:08
 16/30 A kérdező kommentje:
és akad nutellás is :P
2010. máj. 30. 00:29
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Kb. kilencéves koromban összeírtam apukámmal, milyeneket kósoltam már. Akkor 50 féle szerepelt a listámban, de nem írtam tovább. De legalább 20-szal ki tudnám még egészíteni. :)
2010. máj. 30. 00:40
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmmel fagyiztunk múltkor és ő Felhőcskét evett!

komolyan ez a neve! Felhőcske... Amúgy kék színű és pillecukordarabkák vannak benne. Állítólag finom volt. Én maradok a csokinál:)))) 3 gömböst szoktam enni mindig és 1 mindig csoki belőle. Csak azért nem mind a 3 mert lusta vagyok elmagyarázni mit akarok. Az eladó sose érti... 3 tölcsérbe akar 1-1 gömb csokit rakni... Na mindegy, majd ha sok pénzem lesz nyitok egy fagyizót és ott annyi csokifagyit eszek amennyit akroooooook:))))))

2010. máj. 30. 01:43
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Az ízek kavalkádja szinte végtelen. Csak a fantázianéven múlik, hogy hányat tudunk felsorolni. Akár több ezret össze lehet gyűjteni.
2010. máj. 30. 01:45
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Rózsafagyi is van, meg Velencei Álom, meg tavaly volt Sopronban Nap rádió fagyi :P (vmi vanília-citrom egyveleg asszem, de nem biztos)
2010. máj. 30. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!