Hány féle ízű fagyit ismertek?
Hu, sokat :)
Régen mindig Hupikék törpikéket ettem, mostanában kekszes a kedvencem meg a joghurtos és a mogyorós :) tudom, h nem ez a kérdés, szal bocs az offért :D
Em én kb 30at tudok :)
csoki
vanília
eper
erdei
málna
puncs
citrom
tiramisu
bailey's
áfonyás
ribizlis
csokis kekszes
karamell
zöld alma
marcipán
pisztácia
csokis-mogyorós
szőlős
kivi
meggy
cseresznye
kókusz
hupi
gesztenye
sárgadinnye
dió
mangó
gyömbér
epres-joghurtos
kávés
mandulás
capuccinós
likőrös
muffinos
limeos
narancsos
sport szeletes
whiskys/boros
sárgabarackos
őszibarackos
fahéjas
grapefruitos
mákos
szilvás
és a favorit: Magyarok nyila az A Capellában. :D
na hát szerintem párat kifogok hagyni de megpróbálom összeszedni :D
csoki, vanília, citrom, szőlő, eper, szeder, mangó, vérnarancs, mák, grillázs, kindé, sárgadinnye, rágógumi, sajtkrémtorta, joghurt, csokiskeksz, puncs, sztracsatella, banán, mozart, málna, áfonya, barack, mogyoró, tiramisu, szilva, kávé, pisztácia, madártej, capuccino, túró, kiwi, cseresznye, meggy, rum, karamell, zöldalma, kóla, fahéj, banán, gumicukor, ananász, erdei gyümölcs, körte, fekete ribizli, grapefruit, lime, menta, levendula, mandula, kókusz, gesztenye, dió, whisky éééés több nem jut eszembe:D
Barátnőmmel fagyiztunk múltkor és ő Felhőcskét evett!
komolyan ez a neve! Felhőcske... Amúgy kék színű és pillecukordarabkák vannak benne. Állítólag finom volt. Én maradok a csokinál:)))) 3 gömböst szoktam enni mindig és 1 mindig csoki belőle. Csak azért nem mind a 3 mert lusta vagyok elmagyarázni mit akarok. Az eladó sose érti... 3 tölcsérbe akar 1-1 gömb csokit rakni... Na mindegy, majd ha sok pénzem lesz nyitok egy fagyizót és ott annyi csokifagyit eszek amennyit akroooooook:))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!