Mért nem tudok húst enni?
Figyelt kérdés
kb egy hétig mindig volt ebédre hús. Most is van a fagyasztómban vagy 4 adag (fasírt, sült csirkecomb, kukoricáshusi, nyers csirkemell)
és inkább nem eszek semmit.
(egész nap két zsemlét ettem, pedig egyébként elg sokat eszek.
A gyomorszájam most ezért fáj?
2010. máj. 29. 22:19
2/9 anonim válasza:
A hirtelen érzék-ízváltás nem feltétlen jó. Figyeld magad, nem undorodsz-e a hústól azzal együtt, hogy nem kívánod.
3/9 anonim válasza:
Nem kell rögtön gyomorrákra gondolni.
4/9 anonim válasza:
Valószínűleg nem vettél,és így nincs otthon! :-)))
5/9 A kérdező kommentje:
az utóbbi eszembe se jutott.
csak furcsállom a dolgot. mert ok h tanulnom kéne, nincs időm főzni, és h beteg vagyok (megfázás)
de nálam eléggé furcsa az étvégytalanság.
2010. máj. 29. 22:47
6/9 anonim válasza:
Nem kívánod a húst, erről van szó? Én is szoktam így lenni.
7/9 A kérdező kommentje:
olyannyira nem kívánom h nem is eszek. Csak ugye a két zsemlét. Most meg rosszul vagyok :(
(de majd holnap megyek boltba, és veszek valamit, amiből főzőcskézhetek. Húsmentesen :) )
2010. máj. 29. 22:57
8/9 anonim válasza:
ha meg vagy fázva logikus hogy étvágytalan vagy.
jobbulást!
9/9 anonim válasza:
Senkit nem akarok feleslegesen riogatni, csupán nyitott szemmel és füllel járok. Az unokahúgom egyik napról a másikra annyira megutálta a húst, hog szinte megfogni sem bírta. Melldaganatot diagnosztizáltak nála. Azóta meggyógyult /csonkolták/, vegetáriánus lett és jól van. Csak ezt akartam mondani minden további képzelgés nélkül. Tehát oda kell figelni minden szokatlan jelenségre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!