Hogy készítsem el az öntetet? Valami jó fincsi öntet kéne!
Figyelt kérdés
Salátát készítek.
Hozzávalóim:
Uborka
Mozzarella
Paradicsom
Hagyma(tegyek bele????)
Ehhez tudnátok nekem írni öntetet? van itthon olaj ecet só édesítő fűszerek natúr-joghurt .
Nem muszáj hogy ez legyen az öntet hozzávalói,írjátok és akkor valamelyiket ráteszem,de olyat ami finom és illik hozzá,nagyon köszi:)
13/éhes L
2010. máj. 29. 15:21
1/3 anonim válasza:
Én inkább salátaöntetport használnék,van párféle.Nekem a joghurtos a kedvencem,ez a neve is szimplán.Hagymát nem tennék bele mert mindennek elnyomja az ízét
2/3 anonim válasza:
a paradicsom-mozzarella osszeallitashoz nagyon jol illik a bazsalikomos otet. De en a helyedben kihagynam az uborkat es barna lisztbol keszult magos zsomlebe tennem, egy kis margarinnal es a bazsalikom ontettel.
3/3 anonim válasza:
fél citrom leve vagy 2 evőkanál balzsamecet, 2-3 evőkanál olivaolaj, összekeverve. Ha van valami sós sajtod, kockázd bele; ha nincs, tegyél az öntetbe pici sót. Ha szereted a fokhagymát, vághatsz bele egy keveset. Ha több szósz kell, kóstolgasd, ne automatikusan szorozd fel az adagot, mert savanyú lesz. 10-15 perc a hűtőben legalább kell, hogy összeérjenek (1 óra még jobb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!