Más is betol ilyenkor hidegebben esténként 1 doboz jégkrémet?
Figyelt kérdés
Vagy csak nekem szokásom? Veszek egy nagy doboz Carte D'Or-t vagy hasonlót, és elpusztítom 10 perc alatt. Semmit nem hízok tőle, hozzászoktam, valamikor még rátolok egy tábla csokit is. Sokkal kiegyensúlyozottabb leszek tőle, azt vettem észre, mindenre jobban tudok koncentrálni.2017. okt. 9. 21:37
11/12 anonim válasza:
Én is imádom, mindennap eszek édességet, van hogy egésznap tolom a tejdesszerteket, jégkrémet, csokikat, kekszeket, péksütiket, chipset hmm :D
12/12 anonim válasza:
én inkább egy jéghideg sört tolok be....vagy kettőt....vagy hármat.....nincs annál tutibb nyáron!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!