Győrben hol tudok zöld teát venni?
Figyelt kérdés
A rendelés is jó, de sajnos az előző oldalon ahonnan venni akartam, a kiszállítás 1500 Ft volt. Győrben nincs valahol? Természetesen szálas teára gondoltam, nem pedig valami filteres utánzatra.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
2017. szept. 11. 10:24
1/6 anonim válasza:
DM, Rossmann, Herbária, Tescoban is lehet venni szálas teát, Spar, Interspar, CBA.
Árkádban még van egy másik bolt is ami csak teákkal foglalkozik. Ha a Sparral szemben állsz akkor jobb kéznél a sarokban az első bolt a mozgólépcsők mellett.
2/6 anonim válasza:
Kedves első,az a bolt bezárt már,helyette bubbleology van, ami ilyen bogyós tea marhaság, 1000 forint körül van/pohár
3/6 anonim válasza:
1. vagyok.
Azt nem tudtam, hogy már bezárt. Talán utoljára még kora tavasszal voltam utoljára az Árkádban.
A Bubbleology az is nagyon jó teás. Csak ugye teljesen más mint amit a kérdező keres. :)
4/6 anonim válasza:
Hát,azért nekem hiányzik a helyén a régi tea"bolt". :D Persze,nem rossz ez az új dolog sem,csak személy szerint drágállom.
5/6 anonim válasza:
Én a Dilmah zöld teát az Auchanban szoktam venni.
6/6 anonim válasza:
Abban az utcában, ahol a Csillag van, vagy egy biobolt. Ott szerintem lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!