Mi a véleményetek a McDonald'sról?

super size me!
ennyi..
nézd meg ezt a filmet 1 pasi orvosi felügyelet melett 1 hónapig ott evett.. a szervezete olyan lett mint egy alkoholistáé.
amúgy:
a kaja:
isteni én imádom.. csak amikor azt hallom ott dolgozóktol h miután leejtik visszarakják a húst akkor meglepődök..
én pl plázás mekibe nem megyek mert tele van a pláza csótányokkal.. én láttam.. nem is 1x és gondolom a mekit se hagyják ki.
ha hamburgerre vágyom beülök egy normál kajáldába és eszek ott egyet! az se egészségesebb de legalább nem meki!
ennyi
16/L

igen, csatlakozok az elsőhöz, nézd meg a filmet, abból minden kiderül.
amugy személyes vélemény: egy ismerősöm dolgozott ott, látta mivan, azóta be se megy.
Nagyon finom kaja. Ha tehetném akkor én is ott ennék mindig...Csak...egészségtelen!:S:S
Supersize..az a film. Azt még nem láttam :D De tervezem ,hogy megnézem. :D Biztos elgondolkodtató lesz :D

Imádom, csak egy hatalmas bajom van vele: fél 11ig csak reggelit lehet kapni. Na már most nekem reggel lennem időm megvenni egész napra a kajámat (9 körül), mert utána már nemigen jut erre időm, így viszont csak a reggeliből válogathatok, ami azért nem túl változatos. Ezért szoktam át a Burger King-re, mert ott nem tukmálják rá az emberre fél 11ig a reggelit... De nem értem, hogy mért nem csinálják a Mekisek is azt, hogy reggel lehet reggelit, és minden mást is venni. Sokakkal beszélgettem már, akiknek ugyanez a problémájuk a mekivel. Szerintem elég sok vásárlót ezzel vesztenek el. (Lehet, hogy ezt egyszer majd megírom e-mailben, vagy ilyesmi, bár kétlem, hogy elolvasnák, és érdekelné őket...)
Az ételt amúgy imádom, és nem érdekel, hogy miből készül, és hogy :D

Én azt mondom kilehet bírni semmi bajod nem lesz ha 4-5-ször elmész, én szoktam ott lenni és semmi bajom nincs.
Nem annyira rossz amennyire mondják.
Ez a Reggelis dolog engem is nagyon idegesít főleg hogy nálunk csak meki van.

Én személy szerint ki nem állhatom. Egyrészt, mert láttam a Super Size Me-t (amit említett egy előttem lévő kommentelő), másrészt meg fogalmam sincs, mi van benne. Hogy természetes anyag nem, az biztos. A műanyagot meg nem szeretem, ennyi erővel ehetnék nejlonzacskót is.
Az étteremláncról pedig az a véleményem, hogy kihasználják a táplálkozást, kiaknázzák az ebben rejlő lehetőségeket. Visszaélnek az emberi gyengeséggel, úgy tömik meg az ételeiket szintetikus anyaggal, hogy az ember "függő" legyen a kajájuktól. És lám, ott a sok elhízott ember, akiknek nagyrésze biztosan fogyaszt gyorséttermi termékeket.
Persze kétségkívül nagyon jó ízűek azok a hamburgerek, de több érv szól ellene, mint érte. Szerintem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!