Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a McDonald's...

Mi a véleményetek a McDonald'sról?

Figyelt kérdés
várok az ételekkel kapcsolatos, és magával a céggel kapcsolatos hozzászólásokat is!
2010. máj. 25. 20:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

super size me!

ennyi..

nézd meg ezt a filmet 1 pasi orvosi felügyelet melett 1 hónapig ott evett.. a szervezete olyan lett mint egy alkoholistáé.

amúgy:

a kaja:

isteni én imádom.. csak amikor azt hallom ott dolgozóktol h miután leejtik visszarakják a húst akkor meglepődök..

én pl plázás mekibe nem megyek mert tele van a pláza csótányokkal.. én láttam.. nem is 1x és gondolom a mekit se hagyják ki.

ha hamburgerre vágyom beülök egy normál kajáldába és eszek ott egyet! az se egészségesebb de legalább nem meki!

ennyi

16/L

2010. máj. 25. 20:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Finom kaják drágán. Ha tehetném mindig ott ennék.
2010. máj. 25. 20:22
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Heti min. 4-5ször eszem McDonald's-ben és KFC-ben együtt összesen. Kedvencemim: sültburgonya, saláta, fagyi és McChicken.
2010. máj. 25. 20:25
 4/14 anonim válasza:
100%

igen, csatlakozok az elsőhöz, nézd meg a filmet, abból minden kiderül.

amugy személyes vélemény: egy ismerősöm dolgozott ott, látta mivan, azóta be se megy.

2010. máj. 25. 20:26
 5/14 anonim válasza:

Nagyon finom kaja. Ha tehetném akkor én is ott ennék mindig...Csak...egészségtelen!:S:S

Supersize..az a film. Azt még nem láttam :D De tervezem ,hogy megnézem. :D Biztos elgondolkodtató lesz :D

2010. máj. 25. 20:28
 6/14 anonim ***** válasza:
67%

Imádom, csak egy hatalmas bajom van vele: fél 11ig csak reggelit lehet kapni. Na már most nekem reggel lennem időm megvenni egész napra a kajámat (9 körül), mert utána már nemigen jut erre időm, így viszont csak a reggeliből válogathatok, ami azért nem túl változatos. Ezért szoktam át a Burger King-re, mert ott nem tukmálják rá az emberre fél 11ig a reggelit... De nem értem, hogy mért nem csinálják a Mekisek is azt, hogy reggel lehet reggelit, és minden mást is venni. Sokakkal beszélgettem már, akiknek ugyanez a problémájuk a mekivel. Szerintem elég sok vásárlót ezzel vesztenek el. (Lehet, hogy ezt egyszer majd megírom e-mailben, vagy ilyesmi, bár kétlem, hogy elolvasnák, és érdekelné őket...)

Az ételt amúgy imádom, és nem érdekel, hogy miből készül, és hogy :D

2010. máj. 25. 20:33
 7/14 anonim válasza:
79%
Én imádom, sajtburger a legjobb! Majdnem mindennap ott ebédelek :) Egészségtelen , mi nem az a mai világba már? Rengeteg tartósitószer mindenbe meg szinezékek, meg még sorolhatnám reggelig.
2010. máj. 25. 20:34
 8/14 anonim ***** válasza:
68%

Én azt mondom kilehet bírni semmi bajod nem lesz ha 4-5-ször elmész, én szoktam ott lenni és semmi bajom nincs.

Nem annyira rossz amennyire mondják.

Ez a Reggelis dolog engem is nagyon idegesít főleg hogy nálunk csak meki van.

2010. máj. 25. 20:37
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint ki nem állhatom. Egyrészt, mert láttam a Super Size Me-t (amit említett egy előttem lévő kommentelő), másrészt meg fogalmam sincs, mi van benne. Hogy természetes anyag nem, az biztos. A műanyagot meg nem szeretem, ennyi erővel ehetnék nejlonzacskót is.

Az étteremláncról pedig az a véleményem, hogy kihasználják a táplálkozást, kiaknázzák az ebben rejlő lehetőségeket. Visszaélnek az emberi gyengeséggel, úgy tömik meg az ételeiket szintetikus anyaggal, hogy az ember "függő" legyen a kajájuktól. És lám, ott a sok elhízott ember, akiknek nagyrésze biztosan fogyaszt gyorséttermi termékeket.

Persze kétségkívül nagyon jó ízűek azok a hamburgerek, de több érv szól ellene, mint érte. Szerintem.

2010. máj. 25. 20:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én évente2-3 alkalommal eszek ott talán de akkor sem viszem túlzásba...Nem elég hogy egészségtelen, de azon a pénzen máshol sokkal laktatóbb kaját kapok....A Supersize me télleg durva én láttam....Amúgy meg:hány elhízott ember van az országban....na nekik nem ott kéne enni...és főleg nem gyerekeknek mert nem nekik találták ki ezeket "az ételeket"ha annak lehet nevezni....De ez is csak "ízlések és pofonok" kérdése, szerintem:)
2010. máj. 25. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!