Más is gondolja úgy, hogy egyre pocsékabb a Milka csoki?
Egyre több variációt vezetnek elő ebben a csokiban, de amit tegnap kaptam, (málna+mogyoró) émelygősen édes és leginkább a nugátra hajaz.
Pedig ez valamikor milyen finom csoki volt!:(
:D :D :D
Semmilyent venni nem kötelező.
Ezt, ahogy írtam is kaptam.
Én nem veszek sűrűn csokit, talán egy évben kétszer, ezért veszem észre jobban a különbséget, mint aki sűrűn eszik ilyet.
Elvben a "málnás-uborkás" csokirészének ugyanannak kellene lennie mint a sima tejcsokinak, de már az is ócska.
Mert ne mondd nekem, hogy a sima tejcsoki olyan mint azelőtt!
Voltam Olaszországban, ott is ettem Milkát, hát mit mondjak, ég és föld az itthonival.
Ausztriából kaptam Arielt, elvben olyat mint amit használok. Gyakorlatilag fele mennyiséget kellett tenni a gépbe mint a "hazaiból", állaga, illata finomabb volt és tisztábbra mosott. Olyan foltok is eltűntek, amiket évek óta nem tudtam kimosni.
Tényleg felháborító ez az "Idefigyelj Maris, jó neked a szar is!" tendencia, amit velünk művelnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!