Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Más is gondolja úgy, hogy...

Más is gondolja úgy, hogy egyre pocsékabb a Milka csoki?

Figyelt kérdés

Egyre több variációt vezetnek elő ebben a csokiban, de amit tegnap kaptam, (málna+mogyoró) émelygősen édes és leginkább a nugátra hajaz.

Pedig ez valamikor milyen finom csoki volt!:(

2017. aug. 24. 15:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Évtizedekkel ezelőtt még klasszis volt a pár vátozaival , nem volt tömény aromás meg ezer adalékkal teli . A mostani keveredés popcornos kukoricaszirmos meg extra karamellás egyenesen moslék .
2017. aug. 24. 15:19
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem kötelező málnás-uborkásat venni. Továbbra is kapható egyszerű tejcsoki változat.
2017. aug. 24. 15:24
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Minden egyre szarabb kb. Nyugatról jön ide a sok vacak meg bóvli, ide küldik a selejtet, egyre drágábban természetesen. Köszönjük eu!
2017. aug. 24. 15:50
 4/12 A kérdező kommentje:

:D :D :D

Semmilyent venni nem kötelező.

Ezt, ahogy írtam is kaptam.

Én nem veszek sűrűn csokit, talán egy évben kétszer, ezért veszem észre jobban a különbséget, mint aki sűrűn eszik ilyet.

Elvben a "málnás-uborkás" csokirészének ugyanannak kellene lennie mint a sima tejcsokinak, de már az is ócska.

Mert ne mondd nekem, hogy a sima tejcsoki olyan mint azelőtt!

Voltam Olaszországban, ott is ettem Milkát, hát mit mondjak, ég és föld az itthonival.

2017. aug. 24. 16:00
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Én is észrevettem, de sajnos nem csak a milkánál, hanem majdnem az összes csokoládénál. Régen nagy kedvencem volt pl a bohóc, szamba szelet de már olyan műanyag az ízük hogy meg se tudom enni. Vagy megszüntették az összes számomra jó csokit(piros mogyorós, chokito, nestlé tejtábla) vagy annyira leromlott a minősége(boci, milka, apró csokik) hogy inkább nem is vásárolok.
2017. aug. 24. 16:16
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Nekem az alap milka tejcsokival is kezdenek problemaim lenni. Egyre inkabb hajaz az ize a "tejbevonomassza" kulonbozo fortelmes husveti es karacsonyi csokifigurak izere.
2017. aug. 24. 16:30
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Kelet-europai ertekesitesre a silanyabb cuccot szanjak a gyartok :( Majdnem minden markaban, a tisztitoszertol a cukorkaig mindenfele termek eseten :(
2017. aug. 24. 17:06
 8/12 A kérdező kommentje:

Ausztriából kaptam Arielt, elvben olyat mint amit használok. Gyakorlatilag fele mennyiséget kellett tenni a gépbe mint a "hazaiból", állaga, illata finomabb volt és tisztábbra mosott. Olyan foltok is eltűntek, amiket évek óta nem tudtam kimosni.

Tényleg felháborító ez az "Idefigyelj Maris, jó neked a szar is!" tendencia, amit velünk művelnek!

2017. aug. 24. 17:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a régi nestlé csokit sírom vissza...
2017. aug. 24. 20:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan gyengébb.
2017. aug. 25. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!