Szerintetek reggel a kávé vagy a kakaó a jobb?
Én a teát és a gyumolcslevet szeretem.
Kakaót elvetve megkivanom reggelire,kávét nem iszom napi szinten, így nekem az inkább napközbeni ital.
Gyerekkori kedvencem volt a forró kakaó...fehér kenyeret széttépkedtem beledobáltam és úgy ettem meg...csoda,hogy nem kerültem pokolra miatta :D
Ma már csak kávé :)
Kakaós kávé vagy kávés kakaó, kókusztejjel (és vajjal és tojással, főleg fehérjével. mit nekem avidin, sok biotint eszem). Sosem használom a kakaóport vagy a kávét külön, túl jók együtt.
Reggel nem iszom semmit, mert alszom. Délelőtt vizet iszom. Kávét úgy délután 2 és éjjel 2 között iszom, éjjel ritkán, mert akkor nem szoktam enni s a kávét gazdagabban szeretem.
A kávé nekem annyit hat, mint a benne levő víz, ébreszt, de nem leszek élénk.
Ha fel akarok élénkülni, limonádézom, de alapvetően az segít, ha várok délutánig.
Én ha nem iszom kávét, megfájdul a fejem. Alighanem hozzászoktam, hozzátartozik a reggelhez és a szervezetem is hiányolná.
Kisgyerekként mindig kakót ittam, aztán szép lassan felnőve átszoktam a kávéra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!