Szerintetek meg fog keményedni a tortaban a krém? Jo lesz igy? (Hozzávalók lent)
Figyelt kérdés
Megfozok egy csoki pudingot majd ehez tejszínt felverek habbá ( habfixalo nélkül) ezt a kettőt összekeverem es egy csomag zselatint is elkeverek benne a biztonság kedvéért. Ez igy jo lesz? A lényeg hogy nincs habfixalom es felek, hogy a csokipuding túlságosan fel lesz hígítva a tejszínhabbal 😮2017. aug. 10. 18:01
1/5 anonim válasza:
Mindenképp kell bele zselatin, ha nincs habfixálód, mert már a pudingba keverés közben el fog folyósodni. Ha van otthon esetleg 1-2 tábla sima étcsokid, akkor inkább ganache-t csinálj a tejszínnel.
2/5 anonim válasza:
A zselatin felesleges.
A tejszín nem esik össze ha rendesen fel van verve, és nem melegen kevered hozzá a pudingot.
Hogy a puding hűléskor ne növesszen bőrt, takard le szorosan folpack-al a felületét.
3/5 anonim válasza:
Azért azt megnézem, amikor a kihűlt, szilárdra dermedt pudingba belekevered a habfix nélküli tejszínhabot (ami addigra rég összeesik, mert ha túlvered, akkor meg vaj lesz belőle), és az nem fog elfolyósodni a végére.:D
4/5 anonim válasza:
?? Te nagyon nem tudsz főzni, ha neked ez így végződik.
A normálisan felvert hab legalább 2 napig nem esik össze - a normális puding pedig nem betonállagú, hanem szép krémes, de nem folyós, viszont puha, lágy.
Habtejszínnel a mascaponét, túrókrémet, és még rengeteg dolgot ki lehet keverni, anélkül hogy összeessen
5/5 anonim válasza:
Zselatíntól ez ehetetlen lesz, puding és tejszínhab elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!