Valamiért nem birok enni?
Figyelt kérdés
Utoljára amikor sokat ettem az is 2 hete volt 1, aféle kis házi bulin! Ahol sok grill kaját ettem, akkor híztam 2,5 kilót... 49kg-ra... és azóta valamiért nem kívánok semmit se, de igazából előtte is voltak gondok... azóta folytam 4 kilót 45-re és még ezt a 45-öt nagyon kevésnek tartom... 14/F valaki nem tudna !segíteni hogy ezesetben mit kéne tennem? mert nagyon durván korog a gyomrom, de én mégse vagyok éhes!2017. aug. 7. 07:30
2/2 anonim válasza:
Nem baj, ha nem vagy éhes, enni attól még tudsz, nem? Nem írod, hogy kihányod, ha megpróbálsz enni... Akkor meg?
De azért aggasztó, hogy méregeted magad, olyankor is, amikor semmi értelme, miközben súlyod alig van. Lehet, hogy pszichés okok is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!