Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti szoktatok éjjel enni?

Ti szoktatok éjjel enni?

Figyelt kérdés
pl,én most is éhes vagyok és krumplis tésztát melegítettem,de ha úgy van,éjfélkor is eszem!
2017. aug. 4. 21:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Éppen vacsoráztam.

Ha délutános vagyok, akkor van, hogy éjjel 1-2 órakor vacsorázok. :D

2017. aug. 4. 21:19
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen,korgó gyomorral nem igazán lehet aludni! :)
2017. aug. 4. 21:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2017. aug. 4. 21:50
 4/13 anonim válasza:
100%
En szoktam este enni.:) Kolbasz, vagy szalami, szalonna, nem szokott tole fajni a hasam este.:) Volt olyan is hogy ejfel korul ettem, hat most na.:) En sem szeretek korgo gyomorral elaludni.
2017. aug. 4. 22:06
 5/13 A kérdező kommentje:
Hoztam még egy kis gyümölcsmixet is! /dinnye-őszibarack-áfonya/ Csak,hogy szép álmom legyen! :)
2017. aug. 4. 22:17
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

Alapból nem, de van, hogy rosszul jön ki a lépés, vagy a rebellis énem bevadul kalóriadeficitben, hiába nem vagyok kifejezetten éhes... Ilyenkor 2-3-kor eszem, lefekvés előtt.

Ha nem próbálok fogyni, akkor eleget eszem napközben ahhoz, hogy eszembe se jusson az evés éjjel, olyankor nagyon jóllakott vagyok s egyszerűen nincs evésidőm. Erre érzékeny vagyok, nekem leginkább csak délután jó enni, esetleg még este, de nem túl későn.

De remekül alszom a 2-3 órai evésem után, bajom nem lesz tőle soha, inkább zsírosan eszem, mint cukrosan, ami nekem a könnyű étkezés, mert könnyeden érzem magam utána.

2017. aug. 4. 22:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szoktam. Éhesen nem tudok aludni.

De nem ám csak 21:45-kor, hanem valóban éjjel. Pl. most fogok enni :)

2017. aug. 5. 00:17
 8/13 A kérdező kommentje:

6# a zsíros kajától érzed magad könnyednek? Furcsa! :) Én inkább cukrosan!

7# Jó étvágyat! :) Én is most ettem még sütikét! :)

Nem baj ez,csak ne látszódjon meg rajtunk! :)

2017. aug. 5. 00:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Megyek megnézem a hűtőt. :D

Maradt még a krumplis tésztából? Én hidegen is szeretem.

2017. aug. 5. 00:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Az előbb még ettem egy kis sajtot zöldséggel s földimogyorót, jólesett. A sajt zöldséggel tipikus éjszakai ételem. Igen, a zsír nekem könnyed, a cukor lenyom, enervál s nem laktat, s ez az összetett, rostos cukrokra (pl. zab) is igaz. Nem ennyire fekete-fehér persze a dolog, de nagyvonalakban ez a helyzet. Bámulatos, mennyire máshogyan tudunk működni mi, emberek.
2017. aug. 5. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!