Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti szoktatok vagy ismertek...

Ti szoktatok vagy ismertek olyat, aki szeret bicskával enni?

Figyelt kérdés

Ahogy észrevettem nem valami gyakori jelenség mostanában. :(

Reggel úgy kezdem a napot, hogy elő a vágódeszkát meg a tradi bicskát, aztán szelem a paradicsomot, paprikát, retket, sajtot, kolbászt, szalonnát, ami épp jólesik. Kirándulás közben, munkahelyen is így kajálok ( ott mondjuk nem én vagyok az egyetlen ). De volt olyan, hogy egy parkban elültek mellőlem az asztaltól, mert "jézusom egy bicska, ez biztos egy sorozatgyilkos". Sokkal jobban szeretek úgy enni, hogy frissen szelek fel mindent. Ti hogy álltok ehhez a dologhoz?

2017. júl. 30. 07:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló, igen, nagyon tudnak ragaszkodni hozzá. Sajnos olyan elavult lett a késélező (olló, stb.), hogy szinte mindegyik bezár. Gondolom, nem éri meg nekik. Vagy fogalmam sincs. Ezért kellett apumnak is kicserélni a kedvenc bicskáját.

Még van idő karácsonyig, vagy szülinap, nagyobb ünnep, addig próbálj üzletekben nézelődni, hátha találsz te is jóminőségű hasonlót, mint amilyen az övé. Szerintem nagyon fog neki örülni. Addig gyűjteni is tudsz rá. Ha lötyög a pengéje, előbb-utóbb végleg tönkremegy.

2017. aug. 2. 14:42
 12/12 anonim ***** válasza:
nekem teljesen mindegy én az vagyok aki ha nincs semmi kézzel is simán, ha meg kínai pálcika van még azzal is tudok :'D, nyílván levest nem fogok villával enni, de na :'D
2018. szept. 4. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!