Ti szoktatok vagy ismertek olyat, aki szeret bicskával enni?
Ahogy észrevettem nem valami gyakori jelenség mostanában. :(
Reggel úgy kezdem a napot, hogy elő a vágódeszkát meg a tradi bicskát, aztán szelem a paradicsomot, paprikát, retket, sajtot, kolbászt, szalonnát, ami épp jólesik. Kirándulás közben, munkahelyen is így kajálok ( ott mondjuk nem én vagyok az egyetlen ). De volt olyan, hogy egy parkban elültek mellőlem az asztaltól, mert "jézusom egy bicska, ez biztos egy sorozatgyilkos". Sokkal jobban szeretek úgy enni, hogy frissen szelek fel mindent. Ti hogy álltok ehhez a dologhoz?
Nem hiszed el, de nekem több barátnőm is van. :) Engem nem zavar.
Szerintem ne foglalkozz másokkal.
Jóféle házi füstölt szalonnához, kolbászhoz, paprikához, paradicsomhoz, bicska kell, azzal az igazi.
Bár, ha komolyan vesszük törvényeinket, nem is vihetsz magaddal. Kicsit röhejes, mert egy pénztárcának nevezett harisnyával is lehet úgy gyilkolni, mint egy késsel.
Én is szeretek a bicskámmal enni, ha nem otthon vagyok és olyat eszek. Szalonnát, kolbászt, nyárson sült húst kültéri sütögetéseken mindig azzal vágom fel és eszem meg, most alkalmi melóként egy kültéri építkezésen dolgozok, ha otthonról hozok kaját akkor annak is bicskával állok neki, mondjuk ott kb mindenki más is.
A barátaim közül év vagyok az egyetlen, de gyakran kérték már kölcsön evéshez, iskolában is mert mindig nálam van.
18f
Párom családja bicskás.
A papám szintúgy.
Páromnál is mindig ott a svájci bicsája és azzal szeret szeletelni mindent. Még amikor ebédet főz azt is.
Azóta nekem is van, inkább ha útközbe úgy hozza a sors, akkor veszem elő. A kis neszesszerembe tartom a női dolgaimmal együtt. :D
Pl. sárgadinnyét azzal ettem munkahelyemen. Csak rám senki nem nézett furán.
Utolsó válaszoló vagyok. Egyáltalán nem pejoratív értelemben írtam azt, amit. Kérdezném, mi lepontozni való van rajta? Ha valaki az előző válaszolókhoz képest megmagyarázza, mit írtam mást, akkor állok elébe, elfogadom.
Hogy ne offoljak: egy mostani jó minőségű bicska nem hogy nagyon jó, de az üzletekben horror áron kaphatók. Apámnak karácsonyra vettem ajándékba, mert nagyon szerette mindig is, nem mondom meg, mennyibe kerül egy komolyabb darab. De érnek is valamit.
Sokkal többet, mint a bemutatókon kapható 12-16 db-ból álló késkészletek, aminek kb. egyharmadát tudja használni az ember valamire is.
Szóval kösz a jóindulatot.
Édesapámnak van egy bicskája amit még fiatal korában vett. Azóta is azzal eszik mindent amit késsel kell, lehet enni. Neki ha megterítünk az asztalnál, akkor nem a rendes kést tesszük ki, hanem a bicskáját.
Legalább 30-40 éves az a bicska már. Sajnos, egy hibája van, hogy a penge része nagyon letyeg, mozog.
Meg akarja csináltatni, apum, de senki nem vállalja. Azt mondják, hogy ha szétszedik lehet többet már nem lehet összerakni, meg, hogy nem lehet vele mit csinálni, stb. :/ :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!