Ha a kakaóban bogár van, átszitálva meg fogyasztható?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nemrég fedeztem fel, hogy a nesqu*k kakaóban pici kis bogarak vannak, talán ugyan az mint ami a lisztbe szokta becuccolni magát, viszont ez nem zsizsik, hanem valami más. Talán ezekből lesz az az idegesítő molylepke ami a kamrákban szokott lenni. Szóval ha átszitálom, fogyasztható még a kakaó? Illetve ha igen, kismamák számára is fogyasztható? Köszönöm szépen!2017. júl. 8. 11:01
1/10 anonim válasza:
Én hezitálás nélkül kidobnám, de úgy néz ki, hogy te nem fogod kidobni...
2/10 A kérdező kommentje:
Simán a kukába hajítom, ha mások szerint is fogyaszthatatlan csak gondoltam azért rákérdezek ;)
2017. júl. 8. 11:09
3/10 anonim válasza:
Fogyaszthatatlan. Ki tudja milyen bogarak, ártalmasak-e ha megeszed, meg simán lehet, hogy már telepetézték a kakaót.
4/10 anonim válasza:
Átszitálhatod, de csak szólok, hogy azok a bogarak ott ettek és ürítettek is. Ezek után döntsd el, szeretnéd-e még meginni.
5/10 A kérdező kommentje:
Kidobva. Csak sajnáltam azt a másfél kilót.. És nem értem hogy a büdös fenébe tudtak bemenni egy zárt tetejű, fém tárolódobozba :/
Azért köszönöm szépen a válaszokat! :)
2017. júl. 8. 11:27
6/10 anonim válasza:
Inkább az a másfél kiló, mint a kórházba rohangálás, nem?
7/10 anonim válasza:
Ne dobd ki! A bogarak is jó protein forrás.
8/10 anonim válasza:
Kiszitálhatod, de a kaksi benne marad. Bajod nem lesz tőle mert nem mérgező bogarak és nem repkedtek előtte semmi olyanon se, csak a tudat azért undi. Dobd ki, nem ér annyit az egész.
9/10 anonim válasza:
Nyilván kinyitod néha a dobozt, nem?
10/10 A kérdező kommentje:
Tél óta nem ittunk kakaót. Most bontottam ki és láttam a kis b*zi bogarakat. Nem értem.
2017. júl. 8. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!