Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kapható valahol még Milli Mia...

Kapható valahol még Milli Mia Family Dessert?

Figyelt kérdés

Minden válasz érdekel, kis tinédzser korom kedvenc desszertje volt. Olyan puding állagú, rajta öntet, ha eltávolítod a csomagolást és megfordítod, akkor szépen lefolyik rajta az öntet. Olyasmi a desszert formája, mint egy magasabb torta.

Valaki esetleg?

2017. jún. 26. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Van valami hasonló, köszönőviszonyban is alig van vele, nem tudom ki gyártja, de mivel kókuszos nincs, így nem is érdekel, nem is vettem meg mikor egyszer láttam ezt a hasonlót.

Az eredeti sajnos régen nincs.

Annyira family volt, hogy egy nettó 2 perc alatt lazán bevertem egyet. :D

2017. jún. 26. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Amúgy ez az utánzat inkább volt puding szerű ránézésre, a milli mia inkább ilyen panna cotta szerű volt, kemény tejhab állagú.
2017. jún. 26. 18:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is mindig egyedül habzsoltam be. Szomorúan hallom, imádtam mindhárom változatát. :(
2017. jún. 26. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!